Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mycket kraftfull powerbank med 4 USB-portar & display

Andersson PRB 2.9 20.000 mAh

  Art.nr: 227868
 • 20 000 mAh
 • Total output: 4,2 A
 • Ladda upp till fyra enheter samtidigt
 • Digital display som visar batterinivån
 • Överspänningskydd & överhettningskydd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson PRB 2.9 är en mycket stark portabel powerbank på hela 20 000 mAh med 4 USB-portar som tillåter dig att ladda upp till fyra enheter samtidigt. Det är tillräckligt mycket batteri för att du ska kunna ladda både smartphones och surfplattor flera gånger, även när du är ute på språng, så du inte riskerar att få slut på batteri i din mobil.

Varför behöver jag en powerbank?

Vi känner nog alla igen oss i problemet när plötsligt batterinivån på mobiltelefonen har sjunkit till kritiskt låg precis innan vi ska åka iväg. Att stå utan möjligheten att ringa eller kolla av alla de kontaktmöjligheter en smartphone innebär kan orsaka både frustration, irritation och problem. En powerbank är lösningen på det hela, eftersom en fulladdad sådan ger dig möjlighet att ladda din mobil medan du går till bussen, när du cyklar till träningen eller ska sova i tält över helgen. Ja, var du än är helt enkelt!

PRB 2.9 har en batterikapacitet på hela 20 000 mAh vilket ger 4-9 fulladdningar av en mobiltelefon beroende på din telefons batterikapacitet. När powerbanken är fulladdad klarar den av att ladda upp en 7-tums surfplatta 2-3 gånger eller en 10-tumsplatta minst en gång och upp till 3 gånger beroende på batterikapacitet på surfplattan.

Mer än bara mobiler

Förutom mobiltelefoner och surfplattor kan en powerbank användas till att ladda upp portabla spelkonsoler, aktivitetsarmband och smartwatches, GPS'er, kameror och nästan alla andra USB-drivna enheter. Allt som behövs är en passande USB-kabel!

De olika uttagen på PRB 2.9 portabel powerbank

Ladda upp till fyra enheter samtidigt

Två av USB-portarna på PRB 2.9 har 1 A strömstyrka och de andra två har 2.1 A strömstyrka. Strömbanken klarar att ge ut totalt 4.2 A vilket innebär att du kan ladda två surfplattor samtidigt (2.1 x2) eller fyra mobiltelefoner eller två telefoner och en surfplatta! Beroende på dina enheters batterikapacitet kan du ladda dem fler gånger på en laddning hos PRB 2.9.

Portabel strömbank som laddar mobil och surfplatta samtidigt, Andersson PRB 2.8

Display

Denna strömbank har även försetts med en display som visar aktuell batterinivå. När strömbanken är fulladdad visar displayen "100" och siffran sjunker sedan gradvis medan strömbanken används för att ladda dina USB-enheter. På så sätt har du alltid koll på hur mycket ström du har kvar i din powerbank.

Specifikationer

 • Kapacitet: 20 000 mAh
 • Utgångsström: 5 V / 2.1 x2 + 1 A x2 - totalt 4.2 A
 • Ingångsström: 5V / 1A
 • Laddning: MicroUSB
 • Överspänningskydd
 • Överhettningskydd
 • Kortslutningsskydd
 • Batterinivå i digital display
 • Dimensioner: 166 x 103 x 17 mm
 • Vikt: 380 gram
 • I förpackningen: powerbank, microUSB-kabel och manual
Andersson Andersson PRB 2.9 20.000 mAh PRB 2.9 20.000 mAh Andersson PRB 2.9 är en mycket stark portabel powerbank på hela 20 000 mAh med 4 USB-portar som tillåter dig att ladda upp till fyra enheter samtidigt. Det är tillräckligt mycket batteri för att du ska kunna ladda både smartphones och surfplattor flera gånger, även när du är ute på språng, så du inte riskerar att få slut på batteri i din mobil. Varför behöver jag en powerbank? Vi känner nog alla igen oss i problemet när plötsligt batterinivån på mobiltelefonen har sjunkit till kritiskt låg precis innan vi ska åka iväg. Att stå utan möjligheten att ringa eller kolla av alla de kontaktmöjligheter en smartphone innebär kan orsaka både frustration, irritation och problem. En powerbank är lösningen på det hela, eftersom en fulladdad sådan ger dig möjlighet att ladda din mobil medan du går till bussen, när du cyklar till träningen eller ska sova i tält över helgen. Ja, var du än är helt enkelt! PRB 2.9 har en batterikapacitet på hela 20 000 mAh vilket ger 4-9 fulladdningar av en mobiltelefon beroende på din telefons batterikapacitet. När powerbanken är fulladdad klarar den av att ladda upp en 7-tums surfplatta 2-3 gånger eller en 10-tumsplatta minst en gång och upp till 3 gånger beroende på batterikapacitet på surfplattan. Mer än bara mobiler Förutom mobiltelefoner och surfplattor kan en powerbank användas till att ladda upp portabla spelkonsoler, aktivitetsarmband och smartwatches, GPS'er, kameror och nästan alla andra USB-drivna enheter. Allt som behövs är en passande USB-kabel! Ladda upp till fyra enheter samtidigt Två av USB-portarna på PRB 2.9 har 1 A strömstyrka och de andra två har 2.1 A strömstyrka. Strömbanken klarar att ge ut totalt 4.2 A vilket innebär att du kan ladda två surfplattor samtidigt (2.1 x2) eller fyra mobiltelefoner eller två telefoner och en surfplatta! Beroende på dina enheters batterikapacitet kan du ladda dem fler gånger på en laddning hos PRB 2.9. Display Denna strömbank har även försetts med en display som visar aktuell batterinivå. När strömbanken är fulladdad visar displayen "100" och siffran sjunker sedan gradvis medan strömbanken används för att ladda dina USB-enheter. På så sätt har du alltid koll på hur mycket ström du har kvar i din powerbank. Specifikationer Kapacitet: 20 000 mAhUtgångsström: 5 V / 2.1 x2 + 1 A x2 - totalt 4.2 AIngångsström: 5V / 1ALaddning: MicroUSBÖverspänningskyddÖverhettningskyddKortslutningsskyddBatterinivå i digital displayDimensioner: 166 x 103 x 17 mmVikt: 380 gramI förpackningen: powerbank, microUSB-kabel och manual Powerbank 4 20 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Powerbank