Andersson PRB 3.6 30.000 mAh - Powerbank med enorm kapacitet och flera USB-portar
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Powerbank med enorm kapacitet och flera USB-portar

Andersson PRB 3.6 30.000 mAh

  Art.nr: 1006667
 • 30 000 mAh
 • Total output: 3 A (18 W)
 • Quick Charge 3.0 och Power Delivery 3.0
 • 2x USB-A och 1x USB-C
 • LCD-display och ficklampa
499:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Andersson PRB 3.6 30.000 mAh
Powerbank med enorm kapacitet och flera USB-portar
Andersson PRB 3.6 30.000 mAh

499:-

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black 2.4A

199:-


 • Pris: 698:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson PRB 3.6 30.000 mAh
Powerbank med enorm kapacitet och flera USB-portar
Andersson PRB 3.6 30.000 mAh

499:-

Andersson Wall charger Type C-PD 3A

129:-


 • Pris: 628:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson PRB 3.6 är en kraftfull powerbank med enorm kapacitet för en ny generation av laddningsmöjligheter. Med en kapacitet på 30 000 mAh och en output på 3 A (18 W) kan du snabbt och säkert ladda dina enheter flera gånger på en och samma laddning. PRB 3.6 har tre utgångar fördelat på två USB-A och en USB-C och med hjälp av laddningsteknikerna Quick Charge samt Power Delivery kan du njuta av en kraftfull laddning på upp till 18 W. Du kan även använda USB-C-porten för snabb uppladdning av powerbanken och det går också bra att ladda antingen via Micro-USB eller Lightning. USB-/Lightningkabel medföljer inte.

Ladda om och om igen

Powerbankens batteri har en kapacitet på hela 30 000 mAh som ger dig tillräckligt med batteri för att ladda din mobiltelefon under längre perioder. En smartphone av idag har oftast ett batteri på 3000-5000 mAh vilket gör att du kan ladda din telefon upp till tio gånger på en enda laddning. 

Perfekt för den långa resan eller för att ha i ryggsäcken för att alltid ha extra ström nära till hands.

Snabb laddning av flera enheter

PRB 3.6 ger dig möjligheten att ladda flera enheter på en och samma gång. Utrustad med två USB-A-portar samt en USB-C-port och en total output på 3 A kan du ladda upp till tre enheter samtidigt. Med en USB-C-port utrustad med Power Delivery kan du ta del av riktigt snabb laddning av smartphones, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra enheter som laddas med USB-C.

USB-C både ut och in

Powerbankens USB-C-port kan användas både för snabbare laddning av dina enheter, men också för snabb uppladdning av powerbanken. USB-C-porten är alltså både en input och output för korta väntetider. Du kan även ladda powerbanken med Micro-USB-kabel eller Lightning-kabel.

Tydlig LCD-display och ficklampa

Andersson PRB 3.6 har en tydlig LCD-display som visar batterinivå. Displayen visar "100" när batteriet är fulladdad och siffran sjunker gradvis under tiden dina enheter laddas, så du alltid har full koll på hur mycket kapacitet du har kvar i din Powerbank. Dessutom är powerbanken utrustad med en ficklampa för mörka kvällar.

Quick Charge 3.0

Powerbanken är utrustad med stöd för Quick Charge 3.0 vilket gör det möjligt att ladda 80% av batteriet på bara 35 minuter. Det som behövs är en mobiltelefon eller annan enhet med stöd för Quick Charge. USB-A-portarna går givetvis bra att använda även för enheter utan stöd för Quick Charge.

Power Delivery 3.0

Andersson PRB 3.6 är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en ny sorts laddningsteknik som kan erbjuda riktigt snabb och kraftfull laddning till din kompatibla enheter. En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på powerbankens effekt. USB-PD känner automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten och batteriet riskerar därför inte att skadas. 

Använd powerbanken med kompatibel strömkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter. Med USB-PD-tekniken kan du även snabbladda iPhone 8 och senare. Komplettera powerbanken med en Lightning till USB-C-kabel och upplev en snabb och kraftfull laddning av din iPhone.

Ladda mer än bara mobiler

Använd powerbanken för att ladda upp mobiltelefonen, surfplattan, hörlurarna, spelkonsolen, Bluetooth-högtalaren, aktivitetsarmbandet, smartklockan och nästan alla andra USB-drivna enheter. Med flera USB-portar, 30 000 mAh kapacitet och en strömstyrka på 3 A klarar powerbanken att ladda upp flera enheter samtidigt.

Egenskaper Andersson PRB 30.000 mAh

 • Kapacitet: 30 000 mAh, 3,7V, 111 Wh (obs. läs om vilka powerbanks du får ta med på flyget här)
 • Batterityp: Li-polymer
 • Power Delivery 3.0 (18 W)
 • Quick Charge 3.0
 • Utgångar:
  2x USB-A, 1x USB-C
 • Output: DC 5V 3A, 9V 2A, 12V 1.5A
  Max 18 W
 • Input: 
  USB-C/Micro-USB/Lightning: DC 5V 2A, 9V 2A (18 W Max PD 3.0), DC 5V 1A
 • Ficklampa
 • LCD-display
 • Smart output
 • Dimensioner: 152 x 73 x 37 mm
 • Vikt: 632 gram
 • Finns i förpackningen: Powerbank, användarmanual