Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel USB-strömbank för både telefon och surfplatta

GP Batteries GP541A - 4200 mAh - White

  Art.nr: 206721
 • Batteri på 4200 mAh
 • Fungerar utmärkt till mobiltelefon och tablet
 • Inbyggda skyddsfunktioner för säker användning
 • Perfekt att ha på resan
 • USB-utgång (1A)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Portabel USB-strömbank för både telefon och surfplatta

GP GP541A är den perfekta lösningen för dig som är på resande fot och inte vill riskera att batteritiden på din mobiltelefon, surfplatta, digitalkamera eller mediaspelare skall ta slut. Den portabla strömbanken har ett inbyggt Li-Ion-batteri på 4200 mAh vilket räcker för att t.ex. ladda upp din iPhone minst två gånger.

Strömbanken laddas enkelt via en separat USB-laddare (minst 1 ampere, alternativ:Andersson Mini Wall Charger) eller via USB från en dator. För att se hur mycket laddning som finns i strömbanken finns det fyra LED-indikatorer som visar laddningen i sex olika steg.

Inbyggda skyddsfunktioner för säker användning

GP GP541A har inbyggt skydd mot överhettning, över- och underspänning, kortslutning och överbelastning så du behöver inte oroa dig för att något skall hända med dina inkopplade enheter. Helt enkelt snabb och säker laddning när du verkligen behöver det.

Specifikationer 

 • Utgång: Standard USB 
 • Mått: 98 x 52 x 25 mm
 • Vikt: 140 g 
 • Kapacitet: 4200mAh

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

GP Batteries GP Batteries GP541A - 4200 mAh - White 405050 Portabel USB-strömbank för både telefon och surfplattaGP GP541A är den perfekta lösningen för dig som är på resande fot och inte vill riskera att batteritiden på din mobiltelefon, surfplatta, digitalkamera eller mediaspelare skall ta slut. Den portabla strömbanken har ett inbyggt Li-Ion-batteri på 4200 mAh vilket räcker för att t.ex. ladda upp din iPhone minst två gånger.Strömbanken laddas enkelt via en separat USB-laddare (minst 1 ampere, alternativ:Andersson Mini Wall Charger) eller via USB från en dator. För att se hur mycket laddning som finns i strömbanken finns det fyra LED-indikatorer som visar laddningen i sex olika steg.Inbyggda skyddsfunktioner för säker användningGP GP541A har inbyggt skydd mot överhettning, över- och underspänning, kortslutning och överbelastning så du behöver inte oroa dig för att något skall hända med dina inkopplade enheter. Helt enkelt snabb och säker laddning när du verkligen behöver det.Specifikationer  Utgång: Standard USB  Mått: 98 x 52 x 25 mm Vikt: 140 g  Kapacitet: 4200mAh Powerbank 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Powerbank