Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Powerbank som starthjälp till bilen

Kit Jump starter Powerba 12000 mAh

  Art.nr: 236290
 • 12000 mAh
 • Inkl startkablar till bilbatteri
 • 2.1 A USB-port
 • LED-indikering
 • Inbyggd ficklampa

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Kit Jump starter Powerbank är en powerbank utöver det vanliga! Förutom att nödladda mobil och surfplatta, kan den agera starthjälp till din bil, motorcykel eller båt! Med både en USB-port och startkablar till bilbatteri kan Jump starter Powerbank verkligen bli din räddare i nöden!

Powerbank med startkablar

Alla som någon gång råkat ut för ett tomt bilbatteri vet hur frustrerande det är att invänta hjälp från en annan bil för att kunna använda startkablar för att få igång bilen igen. Tänk om du kunde ha ett litet bärbart batteri som kunde kickstarta igång din bil när batteriet blivit urladdat.
Nu kan du det! 

Kit Bil Active 12000 mAh

Jump starter har medföljande startkablar som du fäster vid bilbatteriet för att få igång ett urladdat batteri. De är löstagbara och bara att koppla in när de behöver användas.

Ladda mobil och surfplatta

Kit Jump starter Powerbank 12000 mAh har även en vanlig USB-port med en styrka på 2.1 A som gör det möjligt att ladda upp batteriet på smartphone och surfplattor också. Bara anslut med passande USB-kabel. Perfekt om 12 V-uttaget redan är upptaget i bilen.

Med en kapacitet på 12 000 mAh är Jump starter kraftig nog för att ladda bilbatteriet på bilar upp till 3 liters bensindrivna fordon.

Inbyggd ficklampa och batteriindikator

Skulle det vara mörkt vid nödläget har Jump starter även en inbyggd ficklampa som lyser upp motorn åt dig.
En LED-indikator visar dig hur mycket batterikapacitet det är kvar. Jump starter har lång standby-tid - upp till sex månader, så du kan tryggt låta strömbanken ligga i bilen oanvänd utan att oroa dig att den inte ska räcka till när det väl gäller.

Specifikationer

 • Kapacitet: 12.000 mAh 
 • Laddning utgång 1: 5V / 2.1A
 • Laddning utgång 2: 12 V för hjälpstart
 • Kompatibilitet: upp till 3 liters bensinmotor (för laddning)
 • Input / Output spänning: 5 V / 2A
 • Överspänningsskydd
 • Batterityp: Li-polymer
 • Standbytid: upp till 6 månader
 • Mått: 8 x 162 x 40 cm
 • Vikt: 495 g
Kit Kit Jump starter Powerba 12000 mAh PWRJUMP Kit Jump starter Powerbank är en powerbank utöver det vanliga! Förutom att nödladda mobil och surfplatta, kan den agera starthjälp till din bil, motorcykel eller båt! Med både en USB-port och startkablar till bilbatteri kan Jump starter Powerbank verkligen bli din räddare i nöden! Powerbank med startkablar Alla som någon gång råkat ut för ett tomt bilbatteri vet hur frustrerande det är att invänta hjälp från en annan bil för att kunna använda startkablar för att få igång bilen igen. Tänk om du kunde ha ett litet bärbart batteri som kunde kickstarta igång din bil när batteriet blivit urladdat. Nu kan du det!  Jump starter har medföljande startkablar som du fäster vid bilbatteriet för att få igång ett urladdat batteri. De är löstagbara och bara att koppla in när de behöver användas. Ladda mobil och surfplatta Kit Jump starter Powerbank 12000 mAh har även en vanlig USB-port med en styrka på 2.1 A som gör det möjligt att ladda upp batteriet på smartphone och surfplattor också. Bara anslut med passande USB-kabel. Perfekt om 12 V-uttaget redan är upptaget i bilen. Med en kapacitet på 12 000 mAh är Jump starter kraftig nog för att ladda bilbatteriet på bilar upp till 3 liters bensindrivna fordon. Inbyggd ficklampa och batteriindikator Skulle det vara mörkt vid nödläget har Jump starter även en inbyggd ficklampa som lyser upp motorn åt dig.En LED-indikator visar dig hur mycket batterikapacitet det är kvar. Jump starter har lång standby-tid - upp till sex månader, så du kan tryggt låta strömbanken ligga i bilen oanvänd utan att oroa dig att den inte ska räcka till när det väl gäller. Specifikationer Kapacitet: 12.000 mAh Laddning utgång 1: 5V / 2.1ALaddning utgång 2: 12 V för hjälpstartKompatibilitet: upp till 3 liters bensinmotor (för laddning)Input / Output spänning: 5 V / 2AÖverspänningsskyddBatterityp: Li-polymerStandbytid: upp till 6 månaderMått: 8 x 162 x 40 cmVikt: 495 g Powerbank 5 2 1249 SEK 1249 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Powerbank