Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull powerbank med trådlös Qi-laddning

Mophie Charge stream Powerstation Wireless XL 10000 mAh

  Art.nr: 1005430
 • 10 000 mAh
 • Total output: 5 W + 2,1 A
 • LED-lampa som visar batteriets laddningsstatus
 • Stilren och minimalistisk design
 • Qi-laddning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Charge stream Powerstation Wireless XL är en trådlös powerbank från Mophie som stöder trådlös laddning via Qi. En USB-A-port gör att du även kan ladda en extra enhet via sladd och på så sätt ladda två enheter samtidigt. Batteriet på 10000 mAh förlänger batteritiden på din smartphone med upp till 48 timmar, och laddningen börjar direkt vid kontakt med din enhet.

Sladdlöst, smidigt och smart

Krångla inte med sladdar i onödan. Trådlös laddning har aldrig varit enklare. Placera enkelt din Qi-kompatibla smartphone ovanpå PowerStation Wireless XL och tryck på knappen för att starta trådlös Qi-laddning med en styrka av upp till 5 W.

Ladda två enheter samtidigt

Inte nog med trådlös laddning för din mobil - du kan även ladda en enhet till med sladd. Anslut bara en USB-kabel till USB-A-uttaget och ladda kompisens mobil, din surfplatta, hörlurar, smartklocka eller annan USB-enhet som behöver fylla på batterinivåerna.
Uppladdning av själva powerbanken görs via USB-C-uttaget för snabb påfyllning av Charge Stream Powerstation.

Mophie testar noga alla sina batteriprodukter i tre olika stadier

Trippeltestad

Mophie testar noga alla sina batteriprodukter i tre olika stadier av produktionen för att säkerställa oöverträffad kapacitet, effektivitet och byggkvalitet tillsammans med tillförlitlig, lång livslängd.

Digital strömhantering

När din enhet är ansluten kommer den smarta laddningskretsen att kommunicera med din enhet för att fastställa den perfekta mängden ström som behövs för en snabb, säker laddning. Felsäkra kretsar förhindrar överladdning och kontrollerar temperaturen för att förhindra överhettning.

Behåller kapaciteten

Mophie behåller sin batteristyrka under lång tid, och gör dem mer tillförlitliga än andra märken på marknaden. I genomsnitt kan du räkna med att 75% av batterikapaciteten finns kvar även om Powerstation ligger oanvänd i ett år.

Mophie Wireless USB-A to USB-C Blk med avancerad batteriteknologi

Avancerad batteriteknologi

Mophie's produkter är byggda för att hålla. De högkvalitativa litiumjonpolymer-batterierna klarar över 500 fulla laddningscykler. Mophie-batterier har byggts för att leverera den mest effektiva laddningen med den högsta batteriprestandan.

Egenskaper:

 • Trådlös laddning via Qi, 5W
 • USB-A-port för laddning av extra enhet, 2 A
 • Stilren och minimalistisk design
 • LED-lampa som visar batteriets laddningsstatus
 • Förlänger batteritiden på din smartphone med upp till 48 timmar
 • Dimensioner: 69 x 128 x 20 mm
 • Vikt: 235 g

Titta även på

(6 st)
 • 10 000 mAh / Total output: 3 A
 • Trådlös laddning 5 W och 2x USB-A
 • Ladda powerbanken med Lightning eller Micro-USB

349:-

Titta även på

(6 st)
 • 10 000 mAh / Total output: 3 A
 • Trådlös laddning 5 W och 2x USB-A
 • Ladda powerbanken med Lightning eller Micro-USB

349:-

1005430 Mophie Mophie Charge stream Powerstation Wireless XL 10000 mAh 401101513 Charge stream Powerstation Wireless XL är en trådlös powerbank från Mophie som stöder trådlös laddning via Qi. En USB-A-port gör att du även kan ladda en extra enhet via sladd och på så sätt ladda två enheter samtidigt. Batteriet på 10000 mAh förlänger batteritiden på din smartphone med upp till 48 timmar, och laddningen börjar direkt vid kontakt med din enhet. Sladdlöst, smidigt och smart Krångla inte med sladdar i onödan. Trådlös laddning har aldrig varit enklare. Placera enkelt din Qi-kompatibla smartphone ovanpå PowerStation Wireless XL och tryck på knappen för att starta trådlös Qi-laddning med en styrka av upp till 5 W. Ladda två enheter samtidigt Inte nog med trådlös laddning för din mobil - du kan även ladda en enhet till med sladd. Anslut bara en USB-kabel till USB-A-uttaget och ladda kompisens mobil, din surfplatta, hörlurar, smartklocka eller annan USB-enhet som behöver fylla på batterinivåerna.Uppladdning av själva powerbanken görs via USB-C-uttaget för snabb påfyllning av Charge Stream Powerstation. Trippeltestad Mophie testar noga alla sina batteriprodukter i tre olika stadier av produktionen för att säkerställa oöverträffad kapacitet, effektivitet och byggkvalitet tillsammans med tillförlitlig, lång livslängd. Digital strömhantering När din enhet är ansluten kommer den smarta laddningskretsen att kommunicera med din enhet för att fastställa den perfekta mängden ström som behövs för en snabb, säker laddning. Felsäkra kretsar förhindrar överladdning och kontrollerar temperaturen för att förhindra överhettning. Behåller kapaciteten Mophie behåller sin batteristyrka under lång tid, och gör dem mer tillförlitliga än andra märken på marknaden. I genomsnitt kan du räkna med att 75% av batterikapaciteten finns kvar även om Powerstation ligger oanvänd i ett år. Avancerad batteriteknologi Mophie's produkter är byggda för att hålla. De högkvalitativa litiumjonpolymer-batterierna klarar över 500 fulla laddningscykler. Mophie-batterier har byggts för att leverera den mest effektiva laddningen med den högsta batteriprestandan. Egenskaper: Trådlös laddning via Qi, 5WUSB-A-port för laddning av extra enhet, 2 AStilren och minimalistisk designLED-lampa som visar batteriets laddningsstatusFörlänger batteritiden på din smartphone med upp till 48 timmarDimensioner: 69 x 128 x 20 mmVikt: 235 g Powerbank 5 1 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Powerbank