Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smidig powerbank med mängder av laddmöjligheter

Mophie Powerstation Lightning Input Blk 5000 mAh

  Art.nr: 1005432
 • 5000 mAh
 • Total output: 3,1 A
 • Dubbla USB-A portar
 • Slimmad och bärbar design
 • LED-lampa som visar batteriets laddningsstatus

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bärbar laddare från mophie med Lightning-ingång och två USB-A-portar. Detta uppladdningsbara 5000mAh-batteri levererar mer än 17 timmars extra batteri till din iPhone. De dubbla USB-A-portarna gör att du kan ladda fler enheter samtidigt.

Trippel testcertifierad

Varje Mophie-batteriprodukt testas vid tre olika steg under tillverkningen för att säkerställa oöverträffad kapacitet, effektivitet och tillverkningskvalitet, tillsammans med tillförlitlig, långvarig prestationsförmåga.

Digital strömhantering

När din enhet är ansluten kommer den smarta laddningskretsen att kommunicera med din enhet för att fastställa den perfekta mängden ström som behövs för en snabb, säker laddning. Felsäkra kretsar förhindrar överladdning och kontrollerar temperaturen för att förhindra överhettning.

Charge vault teknologi

Branschledande batterilivstid gör det möjligt för våra produkter att hålla laddningen under en längre tidsperiod, vilket gör dem mera tillförlitliga än andra powerbanks på marknaden. I genomsnitt bibehåller mophie-produkter 75 % av sin batterikapacitet efter ett år utan användning.

Avancerad batteriteknologi

Mophie's produkter är byggda för att räcka länge. Mophie-batterier, som är återuppladdningsbara i över 500 fullständiga cykler, innehåller förstklassiga litiumjon-polymer celler som har tillverkats för att leverera den mest effektiva laddningen med den högsta batteridensiteten.

Egenskaper:

 • Powebank med Lightning-ingång samt två USB-A-portar (1x2.1A, 1x1A)
 • Slimmad och bärbar design 
 • LED-lampa som visar batteriets laddningsstatus

Titta även på

(6 st)
 • Total output: 3 A
 • Trådlös laddning 5 W och 2x USB-A
 • Ladda powerbanken med Lightning eller Micro-USB

349:-

Titta även på

(6 st)
 • Total output: 3 A
 • Trådlös laddning 5 W och 2x USB-A
 • Ladda powerbanken med Lightning eller Micro-USB

349:-

1005432 Mophie Mophie Powerstation Lightning Input Blk 5000 mAh 401102359 Bärbar laddare från mophie med Lightning-ingång och två USB-A-portar. Detta uppladdningsbara 5000mAh-batteri levererar mer än 17 timmars extra batteri till din iPhone. De dubbla USB-A-portarna gör att du kan ladda fler enheter samtidigt. Trippel testcertifierad Varje Mophie-batteriprodukt testas vid tre olika steg under tillverkningen för att säkerställa oöverträffad kapacitet, effektivitet och tillverkningskvalitet, tillsammans med tillförlitlig, långvarig prestationsförmåga. Digital strömhantering När din enhet är ansluten kommer den smarta laddningskretsen att kommunicera med din enhet för att fastställa den perfekta mängden ström som behövs för en snabb, säker laddning. Felsäkra kretsar förhindrar överladdning och kontrollerar temperaturen för att förhindra överhettning. Charge vault teknologi Branschledande batterilivstid gör det möjligt för våra produkter att hålla laddningen under en längre tidsperiod, vilket gör dem mera tillförlitliga än andra powerbanks på marknaden. I genomsnitt bibehåller mophie-produkter 75 % av sin batterikapacitet efter ett år utan användning. Avancerad batteriteknologi Mophie's produkter är byggda för att räcka länge. Mophie-batterier, som är återuppladdningsbara i över 500 fullständiga cykler, innehåller förstklassiga litiumjon-polymer celler som har tillverkats för att leverera den mest effektiva laddningen med den högsta batteridensiteten. Egenskaper: Powebank med Lightning-ingång samt två USB-A-portar (1x2.1A, 1x1A)Slimmad och bärbar design LED-lampa som visar batteriets laddningsstatus Powerbank 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Powerbank