Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten powerbank för extra batteritid till mobilen

Mophie Powerstation mini 3000 Pink

  Art.nr: 243109
 • 3000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • MicroUSB-kabel medföljer
 • Upp till 12 timmars extra batteritid till mobilen
 • Tunn och liten storlek

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ladda mobilen var du än befinner dig. Mophie Powerstation mini är en powerbank i tunt och kompakt format som kan förse din mobiltelefon med upp till 12 timmars extra batteritid - perfekt på resan, campingen eller andra utomhusaktiviteter när du inte har tillgång till ett vägguttag. Med en kapacitet på 3000 mAh och en output på 2,1 A kan du ladda upp de flesta smartphones fullt en gång eller ge en batteriboost till surfplattan. Mophie Powerstation mini är ett enkelt sätt att ha en räddare i nöden i väskan eller fickan.

Hög utströmskapacitet

Med en output på 2,1 A får du snabbare uppladdning av mobiltelefoner, samt en powerbank kraftfull nog att även ladda surfplattor.

Aluminium-finish

Powerstation mini finns tillgänglig i tre färgvarianter med en läcker aluminium-finish som gör den mer stöttålig och förser strömbanken med en premium-känsla.

Mophie Powerstation mini powerbank 3000 mAh 2,1 A

Trippeltestad

Mophie testar noga alla sina batteriprodukter i tre olika stadier av produktionen för att säkerställa oöverträffad kapacitet, effektivitet och byggkvalitet tillsammans med tillförlitlig, lång livslängd.

Pass through-laddning

Ibland har man bråttom iväg och behöver ladda både mobiltelefon och powerbank. Tack vare passthrough-funktion kan du ladda din mobil via Powerstation mini samtidigt som strömbanken är kopplad till ett vägguttag för att laddas. Det innebär att du kan ladda upp både mobil och strömbank samtidigt innan du ska ge dig iväg hemifrån.

Säker laddning

När Powerstation mini är ansluten till din mobil/surfplatta, kommunicerar smarta laddningskretsar med enheten för att säkerställa den perfekta mängden ström i en säker, snabb laddning. Felsäkra kretsar förhindrar överladdning och kontrollerar temperaturen för att förhindra överhettning.

Behåller kapaciteten

Mophie behåller sin batteristyrka under lång tid, och gör dem mer tillförlitliga än andra märken på marknaden. I genomsnitt kan du räkna med att 75% av batterikapaciteten finns kvar även om Powerstation mini ligger oanvänd i ett år.

Litiumjonpolymer-batteri

Mophie's produkter är byggda för att hålla. De högkvalitativa litiumjonpolymer-batterierna klarar över 500 fulla laddningscykler. Mophie-batterier har byggts för att leverera den mest effektiva laddningen med den högsta batteriprestandan.

MicroUSB-kabel ingår

En microUSB-kabel medföljer Powerstation mini för att ladda upp själva strömbanken. Den kan också användas som laddkabel för Android-enheter med microUSB-port.

LED-indikator

Få koll innan du åker hemifrån. Tryck på on/off-knappen på sidan så lyser de små LED-lamporna upp och visar batterinivån för Powerstation mini.

Mophie Powerstation mini powerbank 3000 mAh 2,1 A

Titta även på

(0 st)
 • 10 000 mAh
 • Total output: 3,1 A (2,1 + 1 A)
 • Ladda mobilen 3-5 gånger

199:-

Titta även på

(0 st)
 • 10 000 mAh
 • Total output: 3,1 A (2,1 + 1 A)
 • Ladda mobilen 3-5 gånger

199:-

Mophie Mophie Powerstation mini 3000 Pink 3646_PWRSTION-MINI-3K-PNK Ladda mobilen var du än befinner dig. Mophie Powerstation mini är en powerbank i tunt och kompakt format som kan förse din mobiltelefon med upp till 12 timmars extra batteritid - perfekt på resan, campingen eller andra utomhusaktiviteter när du inte har tillgång till ett vägguttag. Med en kapacitet på 3000 mAh och en output på 2,1 A kan du ladda upp de flesta smartphones fullt en gång eller ge en batteriboost till surfplattan. Mophie Powerstation mini är ett enkelt sätt att ha en räddare i nöden i väskan eller fickan. Hög utströmskapacitet Med en output på 2,1 A får du snabbare uppladdning av mobiltelefoner, samt en powerbank kraftfull nog att även ladda surfplattor. Aluminium-finish Powerstation mini finns tillgänglig i tre färgvarianter med en läcker aluminium-finish som gör den mer stöttålig och förser strömbanken med en premium-känsla. Trippeltestad Mophie testar noga alla sina batteriprodukter i tre olika stadier av produktionen för att säkerställa oöverträffad kapacitet, effektivitet och byggkvalitet tillsammans med tillförlitlig, lång livslängd. Pass through-laddning Ibland har man bråttom iväg och behöver ladda både mobiltelefon och powerbank. Tack vare passthrough-funktion kan du ladda din mobil via Powerstation mini samtidigt som strömbanken är kopplad till ett vägguttag för att laddas. Det innebär att du kan ladda upp både mobil och strömbank samtidigt innan du ska ge dig iväg hemifrån. Säker laddning När Powerstation mini är ansluten till din mobil/surfplatta, kommunicerar smarta laddningskretsar med enheten för att säkerställa den perfekta mängden ström i en säker, snabb laddning. Felsäkra kretsar förhindrar överladdning och kontrollerar temperaturen för att förhindra överhettning. Behåller kapaciteten Mophie behåller sin batteristyrka under lång tid, och gör dem mer tillförlitliga än andra märken på marknaden. I genomsnitt kan du räkna med att 75% av batterikapaciteten finns kvar även om Powerstation mini ligger oanvänd i ett år. Litiumjonpolymer-batteri Mophie's produkter är byggda för att hålla. De högkvalitativa litiumjonpolymer-batterierna klarar över 500 fulla laddningscykler. Mophie-batterier har byggts för att leverera den mest effektiva laddningen med den högsta batteriprestandan. MicroUSB-kabel ingår En microUSB-kabel medföljer Powerstation mini för att ladda upp själva strömbanken. Den kan också användas som laddkabel för Android-enheter med microUSB-port. LED-indikator Få koll innan du åker hemifrån. Tryck på on/off-knappen på sidan så lyser de små LED-lamporna upp och visar batterinivån för Powerstation mini. Powerbank 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Powerbank