Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slimmad powerbank med trådlös Qi-laddning

Mophie Wireless USB-A to USB-C Blk 6000mAh

  Art.nr: 1006034
 • 6000 mAh
 • Total output: 2,1 A/10 W
 • 2 USB utgångar (1 USB type C)
 • LED-lampa som visar batteriets laddningsstatus
 • Stilren och minimalistisk design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trådlös laddare från mophie med en sändare för laddning av alla enheter som stöder trådlös laddning via Qi. En USB-C-ingång som kan ta emot upp till 12W samt en extra USB-A-port gör att du snabbt kan ladda två enheter samtidigt. Batteriet på 6000 mAh förlänger batteritiden på din smartphone med upp till totalt 34 timmar, och laddningen börjar direkt vid kontakt med din enhet.

Trippel testcertifierad

Varje mophie-batteriprodukt testas vid tre olika steg under tillverkningen för att säkerställa oöverträffad kapacitet, effektivitet och tillverkningskvalitet, tillsammans med tillförlitlig, långvarig prestationsförmåga.

Avancerad batteriteknologi

Mophie's produkter är byggda för att räcka länge. Mophie-batterier, som är återuppladdningsbara i över 500 fullständiga cykler, innehåller förstklassiga litiumjon-polymer celler som har tillverkats för att leverera den mest effektiva laddningen med den högsta batteridensiteten.

Digital strömhantering

När din enhet är ansluten kommer den smarta laddningskretsen att kommunicera med din enhet för att fastställa den perfekta mängden ström som behövs för en snabb, säker laddning. Felsäkra kretsar förhindrar överladdning och kontrollerar temperaturen för att förhindra överhettning.

Charge vault teknologi

Branschledande batterilivstid gör det möjligt för våra produkter att hålla laddningen under en längre tidsperiod, vilket gör dem mera tillförlitliga än andra powerbanks på marknaden. I genomsnitt bibehåller mophie-produkter 75 % av sin batterikapacitet efter ett år utan användning.

Prioritet+ laddning

Möjliggör genomgångsladdning & synkronisering vid anslutning till en dator. Din enhet laddas upp först och därefter laddas juice packen upp. Powerstation-produkter är snarlika, men möjliggör endast genomgångsladdning så att du kan ladda upp både din enhet och Powerstation samtidigt.

Egenskaper: 

 • Trådlös laddning via Qi
 • Stilren och minimalistisk design
 • LED-lampa som visar batteriets laddningsstatus
 • Förlänger batteritiden på din smartphone med upp till 34 timmar

Titta även på

Högre batterikapacitet

(6 st)
 • 10 000 mAh / Total output: 3 A
 • Trådlös laddning 5 W och 2x USB-A
 • Ladda powerbanken med Lightning eller Micro-USB

349:-

Titta även på

Högre batterikapacitet

(6 st)
 • 10 000 mAh / Total output: 3 A
 • Trådlös laddning 5 W och 2x USB-A
 • Ladda powerbanken med Lightning eller Micro-USB

349:-

1006034 Mophie Mophie Wireless USB-A to USB-C Blk 6000mAh 401101517 Trådlös laddare från mophie med en sändare för laddning av alla enheter som stöder trådlös laddning via Qi. En USB-C-ingång som kan ta emot upp till 12W samt en extra USB-A-port gör att du snabbt kan ladda två enheter samtidigt. Batteriet på 6000 mAh förlänger batteritiden på din smartphone med upp till totalt 34 timmar, och laddningen börjar direkt vid kontakt med din enhet. Trippel testcertifierad Varje mophie-batteriprodukt testas vid tre olika steg under tillverkningen för att säkerställa oöverträffad kapacitet, effektivitet och tillverkningskvalitet, tillsammans med tillförlitlig, långvarig prestationsförmåga. Avancerad batteriteknologi Mophie's produkter är byggda för att räcka länge. Mophie-batterier, som är återuppladdningsbara i över 500 fullständiga cykler, innehåller förstklassiga litiumjon-polymer celler som har tillverkats för att leverera den mest effektiva laddningen med den högsta batteridensiteten. Digital strömhantering När din enhet är ansluten kommer den smarta laddningskretsen att kommunicera med din enhet för att fastställa den perfekta mängden ström som behövs för en snabb, säker laddning. Felsäkra kretsar förhindrar överladdning och kontrollerar temperaturen för att förhindra överhettning. Charge vault teknologi Branschledande batterilivstid gör det möjligt för våra produkter att hålla laddningen under en längre tidsperiod, vilket gör dem mera tillförlitliga än andra powerbanks på marknaden. I genomsnitt bibehåller mophie-produkter 75 % av sin batterikapacitet efter ett år utan användning. Prioritet+ laddning Möjliggör genomgångsladdning & synkronisering vid anslutning till en dator. Din enhet laddas upp först och därefter laddas juice packen upp. Powerstation-produkter är snarlika, men möjliggör endast genomgångsladdning så att du kan ladda upp både din enhet och Powerstation samtidigt. Egenskaper:  Trådlös laddning via QiStilren och minimalistisk designLED-lampa som visar batteriets laddningsstatusFörlänger batteritiden på din smartphone med upp till 34 timmar Powerbank 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Powerbank