Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Säkerhetstimer 24 timmar

Capidi Timer 24 h

  Art.nr: 248867
  • Blå ljusindikator
  • Enknappskontroll
  • För t.ex. lampor, värmeelement mm.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Capidi Timer 24 h är en timer där du enkelt kan bestämma när den ska slås på och av. Sätt i timern i uttaget vid lämplig starttid och klicka på så många timmar du vill att den ska vara påslagen. Nästa dag kommer timern starta samma tid och stängas av efter den inställda tiden (max 7 timmars programmering). Lämplig för t.ex. lampor och värmeelement som man vill sätta på/av vid samma tid varje dag.

Timern ser ut som en enkel grenkontakt som du sätter mellan din elektriska pryl och eluttaget. På sidan finns en knapp som du trycker på för att ställa in önskat tidsintervall innan Capido-timern bryter strömmen till din elektriska pryl. Fyra ljusindikatorer visar de olika intervallerna.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

248867 Capidi Capidi Timer 24 h MEM24 Capidi Timer 24 h är en timer där du enkelt kan bestämma när den ska slås på och av. Sätt i timern i uttaget vid lämplig starttid och klicka på så många timmar du vill att den ska vara påslagen. Nästa dag kommer timern starta samma tid och stängas av efter den inställda tiden (max 7 timmars programmering). Lämplig för t.ex. lampor och värmeelement som man vill sätta på/av vid samma tid varje dag. Timern ser ut som en enkel grenkontakt som du sätter mellan din elektriska pryl och eluttaget. På sidan finns en knapp som du trycker på för att ställa in önskat tidsintervall innan Capido-timern bryter strömmen till din elektriska pryl. Fyra ljusindikatorer visar de olika intervallerna. Timer 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Timer