Tystgående och programmerbar digital inomhustimer

Nedis Digital inomhustimer

  Art.nr: 1007237
  • Lättavläst LCD-display
  • 1 minuts intervaller
  • Backup-batteri
  • 8 växlingsprogram + slumpläge
  • Tickar inte

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Digital timer med display som kan programmeras med åtta olika dagliga eller veckovisa växlingsprogram eller med ett slumpläge för att ge ett realistiskt intryck av att det är någon hemma varje kväll och för att du ska kunna komma hem till tända fönsterlampor. Tack vare den digitala konstruktionen är den helt tystgående och kan med fördel användas i exempelvis sovrum.

Flera funktioner och möjligheter

Nedis digitala inomhustimer har en inprogrammerad klocka med backup-batteri så timern inte nollställs när du tar den ur vägguttaget. All programmering syns i den tydliga och lättavlästa LCD-displayen. Du kan välja mellan 12- eller 24-timmarsklocka samt ställa in sommar- och vintertid.
Du kan programmera timern enligt åtta olika program eller välja slumpläget som ger en fördröjning på 0-32 minuter. Växlingsintervallerna är på en minut.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1007237 Nedis Nedis Digital inomhustimer TIME02 Digital timer med display som kan programmeras med åtta olika dagliga eller veckovisa växlingsprogram eller med ett slumpläge för att ge ett realistiskt intryck av att det är någon hemma varje kväll och för att du ska kunna komma hem till tända fönsterlampor. Tack vare den digitala konstruktionen är den helt tystgående och kan med fördel användas i exempelvis sovrum. Flera funktioner och möjligheter Nedis digitala inomhustimer har en inprogrammerad klocka med backup-batteri så timern inte nollställs när du tar den ur vägguttaget. All programmering syns i den tydliga och lättavlästa LCD-displayen. Du kan välja mellan 12- eller 24-timmarsklocka samt ställa in sommar- och vintertid.Du kan programmera timern enligt åtta olika program eller välja slumpläget som ger en fördröjning på 0-32 minuter. Växlingsintervallerna är på en minut. Timer 4,3 3 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Timer