Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Digital timer med display som kan programmeras med åtta olika dagliga eller veckovisa växlingsprogram eller med ett slumpläge för att ge ett realistiskt intryck av att det är någon hemma varje kväll och för att du ska kunna komma hem till tända fönsterlampor. Tack vare den digitala konstruktionen är den helt tystgående och kan med fördel användas i exempelvis sovrum.

Flera funktioner och möjligheter

Nedis digitala inomhustimer har en inprogrammerad klocka med backup-batteri så timern inte nollställs när du tar den ur vägguttaget. All programmering syns i den tydliga och lättavlästa LCD-displayen. Du kan välja mellan 12- eller 24-timmarsklocka samt ställa in sommar- och vintertid.
Du kan programmera timern enligt åtta olika program eller välja slumpläget som ger en fördröjning på 0-32 minuter. Växlingsintervallerna är på en minut.

Titta även på

(10 st)
  • 3 st fjärrstyrda uttag
  • Frekvens: 433.92 MHz
  • Mycket slimmad design

199:-

Titta även på

(10 st)
  • 3 st fjärrstyrda uttag
  • Frekvens: 433.92 MHz
  • Mycket slimmad design

199:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Nedis Nedis Digital inomhustimer TIME02 Digital timer med display som kan programmeras med åtta olika dagliga eller veckovisa växlingsprogram eller med ett slumpläge för att ge ett realistiskt intryck av att det är någon hemma varje kväll och för att du ska kunna komma hem till tända fönsterlampor. Tack vare den digitala konstruktionen är den helt tystgående och kan med fördel användas i exempelvis sovrum. Flera funktioner och möjligheter Nedis digitala inomhustimer har en inprogrammerad klocka med backup-batteri så timern inte nollställs när du tar den ur vägguttaget. All programmering syns i den tydliga och lättavlästa LCD-displayen. Du kan välja mellan 12- eller 24-timmarsklocka samt ställa in sommar- och vintertid.Du kan programmera timern enligt åtta olika program eller välja slumpläget som ger en fördröjning på 0-32 minuter. Växlingsintervallerna är på en minut. Timer 99 SEK 99 NewCondition SoldOut
  1. Hem & Hushåll
  2. Elartiklar
  3. Timer