Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart timer för dina elektriska prylar

Smartline Flow Mini Timer Plug w/ 3 different timers

  Art.nr: 1010478
 • 3 olika timer-funktioner
 • Överspänningsskydd
 • Energimätare
 • liten och kompakt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Mini Timer Plug från Smartline är en liten timer som kan ersätta dina mekaniska timers. Den lilla och kompakta designen gör att den endast tar upp ett vägguttag och du kan använda det andra till någon annan elektrisk pryl. Timern har tre olika timerfunktioner, dels fungerar den som en vanlig timer med på/av-funktion vid vald tidpunkt, men även som en nedräkningstimer, där du bestämmer att timern ska stängas av efter ett antal minuter - perfekt för att stänga av exempelvis kaffekokaren. Den sista funktionen är en Astro-timer som har solens upp- och nedgång som trigger, vilket gör den optimal för att tända och släcka lampor automatiskt. Timern är även utrustad med med en inbyggd energimätare, så att du kan se i Smartline-appen hur mycket el den förbrukar,  och ett överspänningsskydd för att skydda dig själv och dina elektriska apparater.

Smartline

M3 Rekommenderar

Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test:

Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. 

Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.


Du kan läsa hela recensionen här.

Titta även på

Smart belysning

(0 st)
 • 2 LED-lampor + 1 fjärrkontroll
 • E27-sockel
 • Styr lamporna med mobilen

549:-

Titta även på

Smart belysning

(0 st)
 • 2 LED-lampor + 1 fjärrkontroll
 • E27-sockel
 • Styr lamporna med mobilen

549:-

1010478 Smartline Flow Smartline Flow Mini Timer Plug w/ 3 different timers 13551 Mini Timer Plug från Smartline är en liten timer som kan ersätta dina mekaniska timers. Den lilla och kompakta designen gör att den endast tar upp ett vägguttag och du kan använda det andra till någon annan elektrisk pryl. Timern har tre olika timerfunktioner, dels fungerar den som en vanlig timer med på/av-funktion vid vald tidpunkt, men även som en nedräkningstimer, där du bestämmer att timern ska stängas av efter ett antal minuter - perfekt för att stänga av exempelvis kaffekokaren. Den sista funktionen är en Astro-timer som har solens upp- och nedgång som trigger, vilket gör den optimal för att tända och släcka lampor automatiskt. Timern är även utrustad med med en inbyggd energimätare, så att du kan se i Smartline-appen hur mycket el den förbrukar,  och ett överspänningsskydd för att skydda dig själv och dina elektriska apparater. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> M3 Rekommenderar Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test: Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.Du kan läsa hela recensionen här. Timer 5 1 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elartiklar
 3. Timer