Elektrisk sparkcykel med 18 km räckvidd

E-Way E2 Electric scooter

  Art.nr: 1012645
 • 18 km räckvidd per laddning
 • 20 km/h maxhastighet
 • Bakre och främre ljuslyktor
 • 100 kg maxvikt
 • Hopvikbar design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

E-Way E2 är en elektrisk kickbike med robust konstruktion och starkt batteri. Ett skoj och fartfyllt alternativ till vanlig kickbike. Med elektrisk driv framåt blir backar och terräng inget problem. Kör med det hela tiden eller när du tycker att det behövs. Med stabilt styre med hastighetsmätare, gas och handbroms blir det busenkelt att ta sig fram.

Hopvikbar design

E-Way E2 är tar minimal plats då den är hopvikbar. Det gör att den är otroligt praktisk att ha med sig på resan, perfekt för utflykter. Perfekt till t.ex campingvistelsen

Bakre och främre ljuslyktor

För att du på ett säkert sätt ska kunna åka vid skymning har E-Way E2 Pro utrustats med främre och bakre lyktor. På så sätt ser medtrafikanterna dig lättare och onödiga olyckor undviks.

Inbyggt ställ

Förvara din kickbike som en cykel! Stället ger dig möjligheter att förvara din kickbike på ett lite värdigare sätt än de man bara kan lägga ned. Stället fälls givetvis ned likt på en cykel och fälls upp när det är dags att åka iväg.

Egenskaper för E-Way E2 elektrisk kickbike

 • 250 W effekt
 • 36 V Litiumjon-batteri 6 A
 • Upp till 18 km räckvidd per laddning*
 • Upp till 20 km/h hastighet*
 • 6,5 timmars laddtid
 • Bakre skivbroms
 • Främre och bakre ljuslyktor
 • 107 x 43 x 47 cm hopvikt
 • 107 x 43 x 112 cm utfälld
 • Maxvikt: 100 kg
 • 14,7 kg
 • IP54-certifierad (striltät och dammsäker)
 • Ett fordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns.

Viktig information gällande ditt nya elfordon

Elfordon är miljövänliga, smidiga små fordon som snabbt blivit populära. De finns i en mängd olika tekniska varianter med olika specifikationer. Lagstiftningen har inte riktigt hunnit med i samma takt som tekniken och därmed finns vissa begränsningar att ta hänsyn till. Enligt trafikverket räknas elfordonet som en cykel om det går i max 20 km/h och har en motor på max 250 W. Detta innebär att ett fordon med mer effekt än 250 W eller ett som går fortare än 20 km/h ej får framföras på allmän väg. Detta räknas då som ett elfordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns i det land den brukas.

För mer information angående aktuella trafikregler se www.transportstyrelsen.se.

Viktigt! Innan du tar din första tur

Innan man tar sin första tur är det viktigt att kontrollera att den är körduglig. Vägen från fabriker är ofta långa och temperaturskiftningar kan påverka fordonets egenskaper.

Bromsar:
Bromsarna justeras från fabrik men efter transport kan dessa behöva justeras. Kontrollera att bromsen tar som den ska, annars justera den lätt med inställningsskruvarna vid handbromsen och skivbromsen.


* Räckvidd och hastighet påverkas naturligtvis av terräng och vikt på den som brukar den.

1012645 E-Way E-Way E2 Electric scooter 601407 E-Way E2 är en elektrisk kickbike med robust konstruktion och starkt batteri. Ett skoj och fartfyllt alternativ till vanlig kickbike. Med elektrisk driv framåt blir backar och terräng inget problem. Kör med det hela tiden eller när du tycker att det behövs. Med stabilt styre med hastighetsmätare, gas och handbroms blir det busenkelt att ta sig fram. Hopvikbar design E-Way E2 är tar minimal plats då den är hopvikbar. Det gör att den är otroligt praktisk att ha med sig på resan, perfekt för utflykter. Perfekt till t.ex campingvistelsen Bakre och främre ljuslyktor För att du på ett säkert sätt ska kunna åka vid skymning har E-Way E2 Pro utrustats med främre och bakre lyktor. På så sätt ser medtrafikanterna dig lättare och onödiga olyckor undviks. Inbyggt ställ Förvara din kickbike som en cykel! Stället ger dig möjligheter att förvara din kickbike på ett lite värdigare sätt än de man bara kan lägga ned. Stället fälls givetvis ned likt på en cykel och fälls upp när det är dags att åka iväg. Egenskaper för E-Way E2 elektrisk kickbike 250 W effekt36 V Litiumjon-batteri 6 AUpp till 18 km räckvidd per laddning*Upp till 20 km/h hastighet*6,5 timmars laddtidBakre skivbromsFrämre och bakre ljuslyktor107 x 43 x 47 cm hopvikt107 x 43 x 112 cm utfälldMaxvikt: 100 kg14,7 kgIP54-certifierad (striltät och dammsäker)Ett fordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns. Viktig information gällande ditt nya elfordon Elfordon är miljövänliga, smidiga små fordon som snabbt blivit populära. De finns i en mängd olika tekniska varianter med olika specifikationer. Lagstiftningen har inte riktigt hunnit med i samma takt som tekniken och därmed finns vissa begränsningar att ta hänsyn till. Enligt trafikverket räknas elfordonet som en cykel om det går i max 20 km/h och har en motor på max 250 W. Detta innebär att ett fordon med mer effekt än 250 W eller ett som går fortare än 20 km/h ej får framföras på allmän väg. Detta räknas då som ett elfordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns i det land den brukas. För mer information angående aktuella trafikregler se www.transportstyrelsen.se. Viktigt! Innan du tar din första tur Innan man tar sin första tur är det viktigt att kontrollera att den är körduglig. Vägen från fabriker är ofta långa och temperaturskiftningar kan påverka fordonets egenskaper. Bromsar:Bromsarna justeras från fabrik men efter transport kan dessa behöva justeras. Kontrollera att bromsen tar som den ska, annars justera den lätt med inställningsskruvarna vid handbromsen och skivbromsen. * Räckvidd och hastighet påverkas naturligtvis av terräng och vikt på den som brukar den. Elkickbike & elscooter 3,5 2 3990 SEK 3990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elfordon
 3. Elkickbike & elscooter