Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekväm el-scooter med upp till 50 km räckvidd

Gyroway Fatbike 1000

  Art.nr: 1007138
 • Räckvidd upp till 40-50 km
 • Maxhastighet: 20 km/h
 • Maxlast: 200 kg
 • Laddtid: 4-6 timmar
 • Motor: 1000 W

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gyroway Fatbike 1000 är en bekväm och kraftfull el-scooter som ger dig möjlighet att färdas på ett snabbt, roligt och enkelt sätt. El-scootern har en maxlast på hela 200 kg och har breda luftfyllda däck samt en främre stötdämpare för en bekväm färd oavsett underlag. Fatbike 1000 drivs med ett 60 V batteri som ger motorn en effekt på hela 1000 W.

Bekväm el-scooter med upp till 50 km räckvidd

Det kraftfulla batteriet ger en maximal hastighet på 20 km/h och har en räckvidd på upp till 50 km på en laddning vilket gör att du utan problem kan ta längre turer. 

El-scootern är även utrustad med främre stötdämpare, skivbromsar på främre och bakre hjul, en främre ljuslykta samt ett inbyggt ställ.

Bekväm el-scooter med upp till 50 km räckvidd

Styre med gasreglage, broms och batteriindikator

På El-scooterns bekväma handtag finns gas, handbroms och batteriindikator där du håller koll på batterinivån. 

Bekväm el-scooter med upp till 50 km räckvidd

Främre ljuslykta

Fatbike 1000 är utrustad med en främre ljuslykta så du på ett säkert sätt kan åka vid skymning eller på sena kvällar.

Bekväm el-scooter med upp till 50 km räckvidd

Inbyggt ställ

Med det integrerade stället får du möjlighet att förvara din Fatbike stående istället för att behöva lägga den ned. Stället fälls givetvis ner likt på en cykel och fälls upp när det är dags att köra iväg.

Egenskaper Gyroway Fatbike 1000:

 • Motor: 1000 W
 • Batteri: 60 V 12 Ah
 • Maximal hastighet: 20 km/h
 • Räckvidd: Upp till 40-50 km
 • Maxlast: 200 kg
 • Laddningstid: 4-6 timmar
 • Bromsar fram och bak
 • Främre ljuslykta
 • Däckstorlek: 235/55-8 (F/R)
 • Mått: 170 x 86 x 113 cm
 • Vikt: 58 kg
 • Ett fordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns.

För mer information angående aktuella trafikregler se www.transportstyrelsen.se.

Bekväm el-scooter med upp till 50 km räckvidd

Viktig information gällande ditt nya elfordon

Elfordon är miljövänliga, smidiga små fordon som snabbt blivit populära. De finns i en mängd olika tekniska varianter med olika specifikationer. Lagstiftningen har inte riktigt hunnit med i samma takt som tekniken och därmed finns vissa begränsningar att ta hänsyn till. Enligt trafikverket räknas elfordonet som en cykel om det går i max 20 km/h och har en motor på max 250W. Detta innebär att ett fordon med mer effekt än 250W eller ett som går fortare än 20km/h ej får framföras på allmän väg. Detta räknas då som ett elfordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns i det land den brukas.

För mer information angående aktuella trafikregler se www.transportstyrelsen.se.

1007138 Gyroway Gyroway Fatbike 1000 Fatbike 1000 watt svart Gyroway Fatbike 1000 är en bekväm och kraftfull el-scooter som ger dig möjlighet att färdas på ett snabbt, roligt och enkelt sätt. El-scootern har en maxlast på hela 200 kg och har breda luftfyllda däck samt en främre stötdämpare för en bekväm färd oavsett underlag. Fatbike 1000 drivs med ett 60 V batteri som ger motorn en effekt på hela 1000 W. Det kraftfulla batteriet ger en maximal hastighet på 20 km/h och har en räckvidd på upp till 50 km på en laddning vilket gör att du utan problem kan ta längre turer.  El-scootern är även utrustad med främre stötdämpare, skivbromsar på främre och bakre hjul, en främre ljuslykta samt ett inbyggt ställ. Styre med gasreglage, broms och batteriindikator På El-scooterns bekväma handtag finns gas, handbroms och batteriindikator där du håller koll på batterinivån.  Främre ljuslykta Fatbike 1000 är utrustad med en främre ljuslykta så du på ett säkert sätt kan åka vid skymning eller på sena kvällar. Inbyggt ställ Med det integrerade stället får du möjlighet att förvara din Fatbike stående istället för att behöva lägga den ned. Stället fälls givetvis ner likt på en cykel och fälls upp när det är dags att köra iväg. Egenskaper Gyroway Fatbike 1000: Motor: 1000 WBatteri: 60 V 12 AhMaximal hastighet: 20 km/hRäckvidd: Upp till 40-50 kmMaxlast: 200 kgLaddningstid: 4-6 timmarBromsar fram och bakFrämre ljuslyktaDäckstorlek: 235/55-8 (F/R)Mått: 170 x 86 x 113 cmVikt: 58 kgEtt fordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns.För mer information angående aktuella trafikregler se www.transportstyrelsen.se. Viktig information gällande ditt nya elfordon Elfordon är miljövänliga, smidiga små fordon som snabbt blivit populära. De finns i en mängd olika tekniska varianter med olika specifikationer. Lagstiftningen har inte riktigt hunnit med i samma takt som tekniken och därmed finns vissa begränsningar att ta hänsyn till. Enligt trafikverket räknas elfordonet som en cykel om det går i max 20 km/h och har en motor på max 250W. Detta innebär att ett fordon med mer effekt än 250W eller ett som går fortare än 20km/h ej får framföras på allmän väg. Detta räknas då som ett elfordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns i det land den brukas. För mer information angående aktuella trafikregler se www.transportstyrelsen.se. Elkickbike & elscooter 12990 SEK 12990 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Elfordon
 3. Elkickbike & elscooter