Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elektrisk kickbike med robust byggkvalitet

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite

  Art.nr: 1013470
 • Upp till 20 km räckvidd
 • Upp till 20 km/h hastighet
 • Bakre och främre lyktor
 • 100 kg maxvikt
 • Viks ihop på 3 sekunder

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite  är en elkickbike med en minimalistisk, snygg design och är byggd med noggrant utvalda material såsom ett chassi av stryktåligt flygplansaluminium. Att kunna vika ihop den på endast 3 sekunder gör den idealisk att ha med sig överallt utan att den blir onödigt skrymmande.

Egenskaper för Xiaomi Mi Essential Lite elektrisk kickbike

 • 250 W motoreffekt
 • Upp till 20 km räckvidd*
 • Upp till 20 km/h hastighet*
 • Dubbla bromsar med E-ABS
 • Viks enkelt ihop på endast 3 sekunder
 • Minimalistisk design med chassi av flygplansaluminium
 • Stadigt handtag med ett stabilt grepp
 • IP54-certifierad, kan spolas av utan att väta letar sig in i elektroniken (ej högtryck)
 • LED-lampor i 4 steg som anger återstående batterikapacitet
 • Främre och bakre lyktor
 • Luftfyllda, stötabsorberande däck
 • Smart batteri som lagrar kinetisk energi under användning
 • Körstatistik och Cruise Control via mobilapp
 • Ett fordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns.

* Räckvidd och hastighet påverkas naturligtvis av terräng och vikt på den som brukar den.

Viktig information gällande ditt nya elfordon

Elfordon är miljövänliga, smidiga små fordon som snabbt blivit populära. De finns i en mängd olika tekniska varianter med olika specifikationer. Lagstiftningen har inte riktigt hunnit med i samma takt som tekniken och därmed finns vissa begränsningar att ta hänsyn till. Enligt trafikverket räknas elfordonet som en cykel om det går i max 20 km/h och har en motor på max 250 W. Detta innebär att ett fordon med mer effekt än 250 W eller ett som går fortare än 20 km/h ej får framföras på allmän väg. Detta räknas då som ett elfordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns i det land den brukas.

För mer information angående aktuella trafikregler se www.transportstyrelsen.se.

1013470 1013470 Xiaomi Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite FBC4022GL Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite  är en elkickbike med en minimalistisk, snygg design och är byggd med noggrant utvalda material såsom ett chassi av stryktåligt flygplansaluminium. Att kunna vika ihop den på endast 3 sekunder gör den idealisk att ha med sig överallt utan att den blir onödigt skrymmande. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Egenskaper för Xiaomi Mi Essential Lite elektrisk kickbike 250 W motoreffektUpp till 20 km räckvidd*Upp till 20 km/h hastighet*Dubbla bromsar med E-ABSViks enkelt ihop på endast 3 sekunderMinimalistisk design med chassi av flygplansaluminiumStadigt handtag med ett stabilt greppIP54-certifierad, kan spolas av utan att väta letar sig in i elektroniken (ej högtryck)LED-lampor i 4 steg som anger återstående batterikapacitetFrämre och bakre lyktorLuftfyllda, stötabsorberande däckSmart batteri som lagrar kinetisk energi under användningKörstatistik och Cruise Control via mobilappEtt fordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns. * Räckvidd och hastighet påverkas naturligtvis av terräng och vikt på den som brukar den. Viktig information gällande ditt nya elfordon Elfordon är miljövänliga, smidiga små fordon som snabbt blivit populära. De finns i en mängd olika tekniska varianter med olika specifikationer. Lagstiftningen har inte riktigt hunnit med i samma takt som tekniken och därmed finns vissa begränsningar att ta hänsyn till. Enligt trafikverket räknas elfordonet som en cykel om det går i max 20 km/h och har en motor på max 250 W. Detta innebär att ett fordon med mer effekt än 250 W eller ett som går fortare än 20 km/h ej får framföras på allmän väg. Detta räknas då som ett elfordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns i det land den brukas. För mer information angående aktuella trafikregler se www.transportstyrelsen.se. Elkickbike & elscooter 2,5 6 3289 SEK 3289 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Elfordon
 3. Elkickbike & elscooter