Åtelkamera med MMS-stöd och mörkerseende

Denver WCM-8010

  Art.nr: 1003714
  • Tar bilder upp till 12 megapixel och video i 1080p
  • 3 månader batteritid
  • IP65-certificering
  • Automatisk IR-ljus

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Denver WCM-8010 är en smidig vildmarkskamera som enkelt kan sättas upp emot ett träd när man är ute på äventyr, eller sätta upp den i trädgården för bättre övervakning. Passar perfekt att sätta upp för att övervaka ett område eller en fälla och tar även bilder i hög kvalitet i mörker tack vare IR ur 42 separata LED-källor.

Ha kontroll på vad som händer

WCM-8010 är utrustad med 2G/GSM-funktion för att kunna koppla upp vildmarkskameran. Tack vare denna lösningen så kan man sätta i ett SIM-kort i kameran och få direkt tillgång till bilder så fort kameran känner av rörelser. När en person eller djur rör sig framför kameran kommer den att ta en bild och sedan skickar kameran ett MMS med bilden direkt till din mobil.

För att kunna skicka bilder till dig behöver du ett SIM-kort med just 2G/GSM-stöd vilket är ett alternativ som ofta används i exempelvis hemlarm och inte 3G/4G. Kortet behöver ha stöd för samtal och inte bara datatrafik och innan kortet monteras i kameran så säkerställ att PIN-koden är borttagen genom att montera det i exempelvis en mobiltelefon innan kameran och kontrollera dess saldo så det är redo för att skicka MMS. Under Teknisk specifikation hittar du även mjukvarans som medföljer på CD-skiva som krävs för konfigurering av kamerans MMS-funktion.

Kameran med dess upptagningsområde på 108° börjar spela in 0.3 sekunder efter upptäckt rörelse och kan ta foton i upp till 12 mp samt video kan även spelas in i 1080p för att du skall få en tydlig bild av vad som rört sig på plats. Kamerans tre rörelsesensorer kan upptäcka objekt för inspelning upp från 1 till 25 meters avstånd och och allt bildmaterial kan sparas på ett microSD-kort med upp till 32GB kapacitet (ingår ej).

Lång batteritid

WCM-8010 drivs av 8 stycken AA-batterier och tack vare detta så har vildmarkskameran en standby-tid upp till 3 månader. Med den långa batteritiden och IP65-certifieringen kan man använda kameran under en längre tid i ur och skur.

IP65-certifiering för väderbeständighet

Tack vare mörkerseende kan kameran filma i mörker och IP65-certifieringen gör att den tål både värme, kyla, vind och vatten. Perfekt att ha i trädgården eller i ett skogsparti för att övervaka. Du kommer enkelt åt och justerar olika inställningar med hjälp av knappar och en digital display som finns inkapslad och väderskyddad inuti enheten.

I bruksanvisningen från leverantören till Denver WCM-8010 finns det tyvärr ett fel. Det står att en antenn skall monteras på enheten, men antennen är numera inbyggd i WCM-8010.

1003714 Denver Denver WCM-8010 112131130050 Denver WCM-8010 är en smidig vildmarkskamera som enkelt kan sättas upp emot ett träd när man är ute på äventyr, eller sätta upp den i trädgården för bättre övervakning. Passar perfekt att sätta upp för att övervaka ett område eller en fälla och tar även bilder i hög kvalitet i mörker tack vare IR ur 42 separata LED-källor. Ha kontroll på vad som händer WCM-8010 är utrustad med 2G/GSM-funktion för att kunna koppla upp vildmarkskameran. Tack vare denna lösningen så kan man sätta i ett SIM-kort i kameran och få direkt tillgång till bilder så fort kameran känner av rörelser. När en person eller djur rör sig framför kameran kommer den att ta en bild och sedan skickar kameran ett MMS med bilden direkt till din mobil. För att kunna skicka bilder till dig behöver du ett SIM-kort med just 2G/GSM-stöd vilket är ett alternativ som ofta används i exempelvis hemlarm och inte 3G/4G. Kortet behöver ha stöd för samtal och inte bara datatrafik och innan kortet monteras i kameran så säkerställ att PIN-koden är borttagen genom att montera det i exempelvis en mobiltelefon innan kameran och kontrollera dess saldo så det är redo för att skicka MMS. Under Teknisk specifikation hittar du även mjukvarans som medföljer på CD-skiva som krävs för konfigurering av kamerans MMS-funktion. Kameran med dess upptagningsområde på 108° börjar spela in 0.3 sekunder efter upptäckt rörelse och kan ta foton i upp till 12 mp samt video kan även spelas in i 1080p för att du skall få en tydlig bild av vad som rört sig på plats. Kamerans tre rörelsesensorer kan upptäcka objekt för inspelning upp från 1 till 25 meters avstånd och och allt bildmaterial kan sparas på ett microSD-kort med upp till 32GB kapacitet (ingår ej). Lång batteritid WCM-8010 drivs av 8 stycken AA-batterier och tack vare detta så har vildmarkskameran en standby-tid upp till 3 månader. Med den långa batteritiden och IP65-certifieringen kan man använda kameran under en längre tid i ur och skur. IP65-certifiering för väderbeständighet Tack vare mörkerseende kan kameran filma i mörker och IP65-certifieringen gör att den tål både värme, kyla, vind och vatten. Perfekt att ha i trädgården eller i ett skogsparti för att övervaka. Du kommer enkelt åt och justerar olika inställningar med hjälp av knappar och en digital display som finns inkapslad och väderskyddad inuti enheten. I bruksanvisningen från leverantören till Denver WCM-8010 finns det tyvärr ett fel. Det står att en antenn skall monteras på enheten, men antennen är numera inbyggd i WCM-8010. Jakt 2,2 12 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Friluftsliv
  3. Jakt