Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart GPS-tracker för katter med live-uppdatering

Tractive IKATI GPS-tracker för katter

  Art.nr: 1010282
  • Upptäck din katts hemliga liv
  • Skapa virtuella staket
  • Platshistorik visar var katten varit
  • Fästes på kattens halsband
  • IPX7-certifierad

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upptäck din katts hemliga liv med denna smarta GPS-tracker som enkelt fästes i kattens halsband. Du får en live-uppdatering om var katten befinner sig och har möjlighet att sätta upp virtuella staket som ger dig notification när katten går utanför det bestämda området. Utöver det kan du se en historik över var katten har befunnit sig sedan under dagen. IKATI väger endast 30 gram och blir inte störande för kattens spännande aktiviteter.

Tractive IKATI GPS-spårare för katter

Inbyggt, uppladdningsbart batteri

Det inbyggda uppladdningsbara batteriet har en drifttid på 2-5 dagar beroende på hur mycket du övervakar kattens position. IKATI väger endast 30 g och passar i de flesta katthalsband på marknaden. IPX7-certifieringen garanterar att den inte har några problem med eventuella regnskurar.

Tractive IKATI GPS-spårare för katter virtuellt staket

Virtuellt staket (Geofence)

Det virtuella staketet fungerar som så att när katten går utanför ett specificerat område så får du en notifikation i din telefon. 

Tractive IKATI GPS-spårare för katter live-spårning

Live-spårning

Live-spårningen uppdateras på kartan var 2-3 sekund och det finns inga gränser på hur långt de kan gå. På så sätt förloras inte signalen pga avstånd.

Tractive IKATI GPS-spårare för katter platshistorik

Platshistorik

Funderar du var din katt befunnit sig hela dagen? Med platshistorik kan du på karta se vart den vandrat och tillbringat mest tid.

Tractive IKATI GPS-spårare för katter - Dela PREMIUM

Dela

Om du väljer ett PREMIUM-abonnemang kan du välja att dela din katts position med familj och vänner.

Tractive IKATI GPS-spårare för katt i träd

Tractive IKATI GPS-spårare för katter kräver en månadsavgift

Tractive IKATI använder sig utav mobilnäten för att sända aktuell GPS-position. Därför krävs en månadsavgift för att täcka denna kostnad. Det finns ett Basic-abonnemang och ett Premium-abonnemang att välja bland när du registrerat dig. Basic-abonnemanget inkluderar GPS-tracking, obegränsad LIVE-tracking och aktivitetsövervakning. Den kostar från 37,5 kr i månaden (om man betalar för 2 år). Premium-abonnemanget inkluderar fler funktioner. Utöver de funktioner som inkluderas i Basic, får du där även publik- och familjedelning, världsomfattande täckning, obegränsad platshistorik, GPS data export (gpx & kml) och Premium-support.
Läs mer om de olika abonnemangen här.

1010282 Tractive Tractive IKATI GPS-tracker för katter TRKAT1 Upptäck din katts hemliga liv med denna smarta GPS-tracker som enkelt fästes i kattens halsband. Du får en live-uppdatering om var katten befinner sig och har möjlighet att sätta upp virtuella staket som ger dig notification när katten går utanför det bestämda området. Utöver det kan du se en historik över var katten har befunnit sig sedan under dagen. IKATI väger endast 30 gram och blir inte störande för kattens spännande aktiviteter. Inbyggt, uppladdningsbart batteri Det inbyggda uppladdningsbara batteriet har en drifttid på 2-5 dagar beroende på hur mycket du övervakar kattens position. IKATI väger endast 30 g och passar i de flesta katthalsband på marknaden. IPX7-certifieringen garanterar att den inte har några problem med eventuella regnskurar. Virtuellt staket (Geofence) Det virtuella staketet fungerar som så att när katten går utanför ett specificerat område så får du en notifikation i din telefon.  Live-spårning Live-spårningen uppdateras på kartan var 2-3 sekund och det finns inga gränser på hur långt de kan gå. På så sätt förloras inte signalen pga avstånd. Platshistorik Funderar du var din katt befunnit sig hela dagen? Med platshistorik kan du på karta se vart den vandrat och tillbringat mest tid. Dela Om du väljer ett PREMIUM-abonnemang kan du välja att dela din katts position med familj och vänner. Tractive IKATI GPS-spårare för katter kräver en månadsavgift Tractive IKATI använder sig utav mobilnäten för att sända aktuell GPS-position. Därför krävs en månadsavgift för att täcka denna kostnad. Det finns ett Basic-abonnemang och ett Premium-abonnemang att välja bland när du registrerat dig. Basic-abonnemanget inkluderar GPS-tracking, obegränsad LIVE-tracking och aktivitetsövervakning. Den kostar från 37,5 kr i månaden (om man betalar för 2 år). Premium-abonnemanget inkluderar fler funktioner. Utöver de funktioner som inkluderas i Basic, får du där även publik- och familjedelning, världsomfattande täckning, obegränsad platshistorik, GPS data export (gpx & kml) och Premium-support.Läs mer om de olika abonnemangen här. Friluftsliv 4 3 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Friluftsliv