Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Håll koll på din katt i realtid med Tractive GPS CAT. Tractive GPS CAT är en vattentät och robust liten GPS-sändare i ett halsband som du fäster runt din katts hals, genom att synka GPS:en med din smartphone kan du sedan följa ditt husdjur i realtid i mobilen. Du kan dessutom få notiser om ditt älskade husdjur skulle lämna trädgården, på så sätt kan du känna dig trygg och lugn med att alltid veta var din katt håller hus.

Liten, lätt och vattentät

Tractive GPS CAT är liten och passar perfekt runt din katts hals, den väger endast 50 gram vilket gör att din katt inte kommer att störas av den, dessutom är sändaren vattentät så den kan användas även när det regnar. Du behöver varken oroa dig för att din katt ska tappa GPS-halsbandet eller för din katts välmående, skulle din katt fastna med halsbandet så kommer halsbandet att gå av om det utsätts för tillräckligt mycket kraft.

Tracktive Cat tracker

Virtuellt staket

Med Tractive TRDOG1 kan du skapa upp ett virituellt staket. Genom att välja skapa Virtual Fence i Tractive GPS appen kan du skapa upp ditt eget virtuella staket, kanske vill du få notiser så fort ditt husdjur lämnar din trädgård, eller när den går utanför kvarteret.

Du kan även i realtid se var din katt befinner sig, så du behöver aldrig mer oroa dig.

Appen är kostnadsfri för basfunktionerna. För att få tillgång till alla funktioner i appen tillkommer en prenumerationsavgift på cirka 40 kr/mån, då får man bland annat tillgång till obegränsad GPS-spårning med platshistorik och möjlighet att dela ditt husdjurs position med familj.

Titta även på

GPS-halsband för hunden

(0 st)
  • För hund
  • Realtidsspårning i mobilapp
  • Fästs på halsbandet

549:-

Titta även på

GPS-halsband för hunden

(0 st)
  • För hund
  • Realtidsspårning i mobilapp
  • Fästs på halsbandet

549:-

Tractive Tractive GPS CAT TRCAT1 Håll koll på din katt i realtid med Tractive GPS CAT. Tractive GPS CAT är en vattentät och robust liten GPS-sändare i ett halsband som du fäster runt din katts hals, genom att synka GPS:en med din smartphone kan du sedan följa ditt husdjur i realtid i mobilen. Du kan dessutom få notiser om ditt älskade husdjur skulle lämna trädgården, på så sätt kan du känna dig trygg och lugn med att alltid veta var din katt håller hus. Liten, lätt och vattentät Tractive GPS CAT är liten och passar perfekt runt din katts hals, den väger endast 50 gram vilket gör att din katt inte kommer att störas av den, dessutom är sändaren vattentät så den kan användas även när det regnar. Du behöver varken oroa dig för att din katt ska tappa GPS-halsbandet eller för din katts välmående, skulle din katt fastna med halsbandet så kommer halsbandet att gå av om det utsätts för tillräckligt mycket kraft. Virtuellt staket Med Tractive TRDOG1 kan du skapa upp ett virituellt staket. Genom att välja skapa Virtual Fence i Tractive GPS appen kan du skapa upp ditt eget virtuella staket, kanske vill du få notiser så fort ditt husdjur lämnar din trädgård, eller när den går utanför kvarteret.Du kan även i realtid se var din katt befinner sig, så du behöver aldrig mer oroa dig. Appen är kostnadsfri för basfunktionerna. För att få tillgång till alla funktioner i appen tillkommer en prenumerationsavgift på cirka 40 kr/mån, då får man bland annat tillgång till obegränsad GPS-spårning med platshistorik och möjlighet att dela ditt husdjurs position med familj. Friluftsliv 4 2 549 SEK 549 NewCondition PreOrder
  1. Hem & Hushåll
  2. Friluftsliv