Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tefal Comfort grill - Bordsgrill med löstagbara plattor

Bordsgrill med non-stick beläggning, löstagbara plattor och integrerat uppsamlingstråg. Otroligt enkel att rengöra eftersom inget fastnar. Plattorna är diskmaskinssäkra. Justerbar termostat och indikatorlampa för På/Av.

Grilla goda köttbitar, grönsaker, smörgåsar, eller annat gott. Tack vare 180° locket kan du öppna grillen och använda den som en bordsgrill med en grillyta på hela 600 cm2.
 

Multiposition 3-in-1

Kan användas på 3 olika sätt. Antingen som en dubbelsidig grill eller som en öppen bordsgrill alternativt som en mini ugn justerbar upp till 5 cm. Detta gör bordsgrillen väldigt effektiv.
 

Justerbar termostat

Comfort grill är utrustad med en justerbar termostat så att du alltid kan få perfekt värme för vad du skall grilla iordning för gott.
 

Enkel att rengöra

Bordsgrillen har löstagbara plattor med non-stick beläggning som är otroligt enkla att rengöra. Tack vara non-stick beläggningen fastnar näst intill ingenting och de är dessutom diskmaskinssäkra. Ett integrerat uppsamlingstråg som du enkelt plockar ut och tömmer säkerställer att överflödigt fett samlas på samma ställe.

När Comfort grill skall förvaras finns en smart sladdförvaring på undersidan samt att den kan ställas vertikalt för att ta så lite plats som möjligt i skåpet.
 

Teknisk info

Effekt: 2000 Watt
Mått: LxBxH 383x210x388 mm
Vikt: 5,9kg

Tefal Tefal Comfort Grill GC306012 Tefal Comfort grill - Bordsgrill med löstagbara plattorBordsgrill med non-stick beläggning, löstagbara plattor och integrerat uppsamlingstråg. Otroligt enkel att rengöra eftersom inget fastnar. Plattorna är diskmaskinssäkra. Justerbar termostat och indikatorlampa för På/Av.Grilla goda köttbitar, grönsaker, smörgåsar, eller annat gott. Tack vare 180° locket kan du öppna grillen och använda den som en bordsgrill med en grillyta på hela 600 cm2. Multiposition 3-in-1Kan användas på 3 olika sätt. Antingen som en dubbelsidig grill eller som en öppen bordsgrill alternativt som en mini ugn justerbar upp till 5 cm. Detta gör bordsgrillen väldigt effektiv. Justerbar termostatComfort grill är utrustad med en justerbar termostat så att du alltid kan få perfekt värme för vad du skall grilla iordning för gott. Enkel att rengöraBordsgrillen har löstagbara plattor med non-stick beläggning som är otroligt enkla att rengöra. Tack vara non-stick beläggningen fastnar näst intill ingenting och de är dessutom diskmaskinssäkra. Ett integrerat uppsamlingstråg som du enkelt plockar ut och tömmer säkerställer att överflödigt fett samlas på samma ställe.När Comfort grill skall förvaras finns en smart sladdförvaring på undersidan samt att den kan ställas vertikalt för att ta så lite plats som möjligt i skåpet. Teknisk infoEffekt: 2000 WattMått: LxBxH 383x210x388 mmVikt: 5,9kg Elgrill 4,8 21 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Elgrill