Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elgrill med praktiskt stativ för den moderna livsstilen

Weber PULSE 1000 with stand

  Art.nr: 249597
 • 1800 W effekt
 • 41 x 31 grillyta
 • Lock med termometer
 • GreaseManagementSystem
 • Inbyggd iGrill-teknik

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Weber Pulse 1000 med ställning är en elektrisk grill för den moderna människan och passar ypperligt för dig med balkong. Den har en bra grillyta på 41 x 31 grillyta och har högt lock så att du kan grillar en hel kyckling eller stek. Inbyggd iGrill-teknik möjliggör mobilövervakad temperaturkontroll.

Elgrill

BÄST I TEST - Aftonbladet+

"Webers amerikanska stålmonster är så nära en kol- eller gasgrill du kan komma."

Se hela testet här. (Kräver Aftonbladet Plus)

Praktiskt stativ

Det praktiska stativet ger dig inte bara en självklar plats för din grill, utan då får även en naturlig plats för dina grillverktyg. Tre stycken redskapshållare och ett utrymme undertill att ställa tallriken eller andra saker på.

Avtagbart temperaturreglage

Temperaturreglaget är konstruerat så att det är lätt att ta bort för förvaring och rengöring. Reglaget ska förvaras inomhus i lådan för detta ändamål.

Digital termometer

En LED-skärm fungerar som en digital termometer där du kan se grilltemperaturen. Det garanterar att du får en exakt avläsning av temperaturen i grillen. 

Statuslampor

Pulse-grillen har röda statuslampor på temperaturreglaget som talar om när grillen värms upp och när den är redo för grillning. Den blå lampan blinkar när reglaget är redo att kopplas ihop med en Bluetooth®- aktiverad enhet, och växlar till fast sken när grillen har anslutits till enheten.

Högt lock

Grillens lock är tillräckligt högt för att ge gott om plats för att grilla hel kyckling och stek.

Sladdragning

En inbyggd klämma på det högra benet på grillen gör att du enkelt kan dra sladden från temperaturreglaget till baksidan av grillen.

Ström på/av-knapp

På/av-knappen är lätt att använda. När temperaturreglaget är påslaget är knappen intryckt och när det är avstängt är knappen utskjutande. 

Fettuppsamlingssystem

Fettuppsamlingssystemet gör det enklare att ta bort fett och är utformat för att förhindra uppflamning. De fettdroppar som inte förångas rinner ner i droppformen som står i dropplådan under baljan.

Inbyggd iGrill-teknik

Med den inbyggda iGrill-funktionen kan du lugnt och tryggt ta hand om både grillen och gästerna. Temperaturgivaren sticks in i köttet så att du kan övervaka temperaturen på maten och grillen från andra sidan trädgården eller från köket via Bluetooth®- anslutningen på din smarttelefon eller surfplatta. I appen kan du se innertemperaturen på maten och temperaturen i grillen i realtid på din mobila enhet. När du har laddat ned Weber iGrill-appen ansluter du temperaturgivarna till grillen och sticker in dem i maten. Du kan välja att visa temperaturen i Celsius eller Fahrenheit i appen.

Avtagbara komponenter för enkel rengöring

Grillgallret, baljinsatsen och fettbrickan går att ta bort för att underlätta rengöring. Baljinsatsen kan diskas i maskin.

Grillgaller i porslinsemaljerat gjutjärn

Det porslinsemaljerade gjutjärnsgallret håller en jämn värme för att skapa de läckra grillränderna som vi alla vill åt. Gjutjärnets värmeisolerande 

Egenskaper för Weber Pulse 1000 med ställning elgrill

 • 1800 W effekt
 • 41 x 31 cm grillyta
 • Centerplacerad termometer
 • 3 st redskapshållare
 • Med ställning
 • GreaseManagementSystem
Hitt rätt grilltillbehör
Hitt rätt grilltillbehör