Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Heron 3.0 från Landmann är en lagom stor gasolgrill som passar perfekt för de som vill ta steget över från kol till gasol. Grillytan på 56x40 cm passar till hela tio personer så du kan bjuda hem hela familjen eller kompisgänget. Med tre brännare kan du skapa olika temperaturzoner för olika livsmedel eller för varmhållning.

En gasolgrill kan användas för att grilla, steka, ugnsbaka och hålla maten varm. Till skillnad från en kolgrill är det få förberedelser och betydligt snabbare uppstart. Grillen är klar att användas efter bara 5-10 minuter.

Termometer i locket

Den stora grillytan är uppdelad i två och med flera brännare blir det enkelt att ställa in olika värmelägen. På locket sitter en integrerad termometer som ger dig bra koll på temperaturen i grillen.

Heron 3.0 har fällbara sidobord på vardera sida som är perfekt som avlastning.

Flera delar inuti grillen är emaljerade vilket ger ett bra slitageskydd. Grillgallret är emaljerat och det finns varmhållningsgaller.

Dropp-plåt och flametamers medföljer.

Specifikationer

 • Arbetshöjd: 85 cm
 • Grillyta: 48,5 x 32,5 + 48,5 x 24,5 cm
 • Antal brännare: 3 st
 • Driftstryck regulator: 29-30 mbar
 • Mått: 126x105x50 cm
 • Vikt: 31 kg

Titta även på

(4 st)
 • 3 st steglösa brännare/värmezoner
 • Aluminiserade flametamers
 • Porslinsemaljerat grillgaller

1 790:-

Landmann Landmann Grillchef Heron 3.0 Heron Heron 3.0 från Landmann är en lagom stor gasolgrill som passar perfekt för de som vill ta steget över från kol till gasol. Grillytan på 56x40 cm passar till hela tio personer så du kan bjuda hem hela familjen eller kompisgänget. Med tre brännare kan du skapa olika temperaturzoner för olika livsmedel eller för varmhållning. En gasolgrill kan användas för att grilla, steka, ugnsbaka och hålla maten varm. Till skillnad från en kolgrill är det få förberedelser och betydligt snabbare uppstart. Grillen är klar att användas efter bara 5-10 minuter. Termometer i locket Den stora grillytan är uppdelad i två och med flera brännare blir det enkelt att ställa in olika värmelägen. På locket sitter en integrerad termometer som ger dig bra koll på temperaturen i grillen.Heron 3.0 har fällbara sidobord på vardera sida som är perfekt som avlastning.Flera delar inuti grillen är emaljerade vilket ger ett bra slitageskydd. Grillgallret är emaljerat och det finns varmhållningsgaller.Dropp-plåt och flametamers medföljer. Specifikationer Arbetshöjd: 85 cmGrillyta: 48,5 x 32,5 + 48,5 x 24,5 cmAntal brännare: 3 stDriftstryck regulator: 29-30 mbarMått: 126x105x50 cmVikt: 31 kg Gasolgrill 3,5 2 1890 SEK 1890 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Gasolgrill