Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt gasolgrill med dubbla rostfria brännare

Napoleon TravelQ PRO285-1

  Art.nr: 1015200
  • Termometer i locket
  • Porslinsemaljerat gjutjärns-galler
  • Effektiv tändnings-teknik
  • 54 x 37 cm grillyta
  • Regulator med slang för stor gasolflaska ingår

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Napoleon TravelQ PRO285-1 är en kompakt och portabel gasolgrill som du enkelt placerar precis där det passar dig. Du får bland annat dubbla rostfria brännare, termometer i locket, unikt porslinsemaljerat grillgaller och ett praktiskt dropptråg på baksidan. Dessutom ingår regulator med slang för stor gasolflaska.

Dubbla rostfria brännare och effektiv tändnings-teknik

Napoleon TravelQ PRO285-1 har utrustats med två bottenbrännare som du styr separat med de två vreden. Brännarna är av hög kvalitet och helt i rostfritt stål och du kan grilla med både direkt och indirekt värme. Brännarna har en totaleffekt på 4,1 kW.

Napoleon har utvecklat en unik tändning som de kallar JETFIRE™, som bara återfinns i deras egna grillar. Den tänder båda brännarna med en stark flamma från separata tändrör. Detta gör det även lätt att tända i extrema väder. Äntligen är de misslyckade klicken från traditionella Piezo-tändare ett minne blott.

Unikt grillgaller

Unikt grillgaller

Det vågmönstrade grillgallret i porslinsemaljerat gjutjärn ger inte bara maten ett aptitligt utseende. Det har även praktiska funktioner. Det främjar jämn värmefördelning och gör det svårare för små bitar att falla igenom. Det är de små detaljerna som gör en Napoleongrill, till en Napoleongrill. Den totala ytan på 54 x 37 cm ger dig gott om utrymme till det du grillar. Det höga WEATHERGUARD ™-locket i gjuten aluminium ger även grillen kapacitet för större köttstycken som exempelvis hela kycklingar

Unikt grillgaller

Kompakt design och enkel hantering

Napoleon TravelQ PRO285-1 är en gasolgrill i kompakt utfomning som ger möjlighet till härlig grillglädje precis där du vill. De dubbla sidohandtagen gör det enkelt att  förflytta den till grillbordet eller till förvaring.

Napoleon tillverkar även ett kompatibelt stativ med hjul som du kan montera grillen på, om du inte väljer att placera grillen på ett bord.

Kompakt design och enkel hantering

Termometer på locket

Napoleons ACCU-PROBE ™-termometer på locket försäkrar att du kan uppnå det perfekta grillresultatet. Ha full koll så du uppnår optimal temperatur utan att behöva släppa ut den väsentliga värmen.

Napoleon ACCU-PROBE ™-termometer

Branschens ledande tillverkargaranti

10 år: Grillbalja, aluminium

5 år, därefter 50 % rabatt t.o.m. år 10: Lock, aluminium - lock, lackerat - brännarrör, rostfria - grillgaller, porslinsemaljerat gjutjärn.

2 år: Övriga delar.

50 % rabatt i ovanstående tabeller innebär att du erbjuds att efter utgången garantitid, kan köpa reservdelar av tillverkaren med 50 % rabatt på gällande pris.

Branschens ledande tillverkargaranti

Om Napoleon

Historien om Napoleons grillar började 1976 då en liten stålfabrik lanserades av Wolfgang Schroeter som då började tillverka stålrullar i Barrie, Ontario, Kanada. Vid den tiden kunde ingen föreställa sig den otroliga framtid som skulle ligga framför Wolf Steel Ltd och Napoleon™. Sedan dess har namnet Napoleon® blivit synonymt med kvalitet, nyskapande design och livslängd. De anser sig kombinera konstnärskap med hantverk för att skapa produkter som inspirerar och förbättrar de mest minnesvärda stunderna som man kan njuta av i sina hem.