Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gasolgrill i hög kvalitet med fyra brännare

Napoleon Rogue 525-1

  Art.nr: 1015203
  • Fyra rostfria brännare
  • Porslinsemaljerat gjutjärns-galler
  • Rostfria dropplåtar i dubbla nivåer
  • ACCU-PROBE ™-termometer
  • 74 x 45 cm grillyta
Färg/Variant: 4 brännare
4
3

9 990:-

Delbetala från 872:-/mån Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Napoleon Rogue 525-1
Produkt du tittar på: Gasolgrill i hög kvalitet med fyra brännare
Napoleon Rogue 525-1

9 990:-

Napoleon Cover for Rogue 525-series

1 199:-

Austin and Barbeque AABQ Regulator SWE

149:-


  • Pris: 11 338:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Rogue®-serien från Napoleon är gasolgrillar som kombinerar innovativa funktioner med omfattande funktionalitet samt dess distinkta och moderna, svarta design. Kvalitet och innovativa funktioner är mycket viktiga i Rogue®-serien. Deras svarta finish är särskilt lätta att rengöra och samtliga modeller har en gjuten grillbalja i aluminium för att även här underlätta rengöring. Det patenterade Napoleon®-dropplåtssystemet som garanterar en jämn temperaturfördelning över hela grillytan. Dessutom har alla Rogue®-grillar rostfria brännare och det pålitliga tändningssystemet JETFIRE ™ samt ACCU-PROBE ™ -temperaturmätare.

Två fällbara sidohyllor

En gasolgrill ska inte behöva ta oförsvarbart mycket plats när den inte används. Sidohyllorna med redskapskrokar har konstruerats så du kan fälla ned dem emellan grillningarna. Grillen är lätt att förflytta med sina fyra hjul som även är låsningsbara så den står stadigt när du använder den.

Napoleon Rogue fällbara sidohyllor

Fyra brännare i rostfritt stål

Napoleon Rogue 525 har utrustats med fyra bottenbrännare som du styr separat med de fyra vreden med bra känsla. Brännarna är av hög kvalitet och helt i rostfritt stål. De har en hög effekt på 4,15 KW per brännare som ger en totaleffekt på 16,6 KW.

Napoleon Rogue brännare i rostfritt stål

Unikt grillgaller

Det vågmönstrade grillgallret i porslinsemaljerat gjutjärn ger inte bara maten ett aptitligt utseende. Det har även praktiska funktioner. Det främjar jämn värmefördelning och gör det svårare för små bitar att falla igenom. Det är de små detaljerna som gör en Napoleongrill, till en Napoleongrill.

Den totala ytan på 74 x 45 cm ger dig gott om utrymme till hela middagen på en och samma gång.

Napoleon Rogue wave grillgaller

Rostfria dropplåtar i två nivåer

De självrengörande dropplåtarna är placerade i två nivåer. Detta för att ge en jämnare temperaturfördelning samtidigt som det motverkar hotspots.

Dropplåtarna motverkar även fettbränder då droppande fett och köttsafter leds bort från lågorna. Det som inte förbränns leds ned i dropptråget som du enkelt tömmer framifrån.

Napoleon Rogue dropplåtar

De övre dropplåtarna låter varmluften från brännarna cirkulera så att området mellan brännare blir tillräckligt varmt också.

Napoleon Rogue 525 Flamer Tamer Tech

Dropplåtarnas något stigande läge gör det möjligt för varmare luft att röra sig framåt och balansera temperaturskillnaden.

Napoleon Rogue 525 Flame Tamer Tech

Effektiv grilltändning

Napoleon har utvecklat en unik tändning som de kallar JETFIRE™, som bara återfinns i deras egna grillar. Den tänder varje brännare med en stark flamma från separata tändrör. Detta gör det även lätt att tända i extrema väder. Äntligen är de misslyckade klicken från traditionella Piezo-tändare ett minne blott.

Napoleon Rogue Jetfire-tändning

Termometer på locket

Napoleons ACCU-PROBE ™-termometer på locket försäkrar att du kan uppnå det perfekta grillresultatet. Justera gasflödet och säkerställ exakt rätt grilltemperatur för olika råvaror.

Napoleon ACCU-PROBE ™-termometer

Branschens ledande tillverkargaranti

15 år: Gjutna delar av aluminium - Grillbalja, rostfritt stål - Lock, rostfritt -Lock, porslinsemaljerat - Grillgaller, rostfria
10 år, därefter 50 % rabatt t.o.m. år 15: Brännarrör, rostfria
5 år, därefter 50 % rabatt t.o.m. år 15: Droppskydd, rostfria - Grillgaller, porslinsemaljerat gjutjärn -Rotisseribrännare, infraröd, keramisk (exkl. skyddsnät) -Brännare, infraröd, keramisk (exkl. skyddsnät)
2 år: Övriga delar förutom batterier och glödlampor

50 % rabatt i ovanstående tabeller innebär att du erbjuds att efter utgången garantitid, kan köpa reservdelar av tillverkaren med 50 % rabatt på gällande pris.

Napoleon Rogue garanti

Om Napoleon

Historien om Napoleons grillar började 1976 då en liten stålfabrik lanserades av Wolfgang Schroeter som då började tillverka stålrullar i Barrie, Ontario, Kanada. Vid den tiden kunde ingen föreställa sig den otroliga framtid som skulle ligga framför Wolf Steel Ltd och Napoleon™. Sedan dess har namnet Napoleon® blivit synonymt med kvalitet, nyskapande design och livslängd. De anser sig kombinera konstnärskap med hantverk för att skapa produkter som inspirerar och förbättrar de mest minnesvärda stunderna som man kan njuta av i sina hem.