Bärbar gasolgrill för balkong, utflykt och semester

Weber Go-Anywhere Gas

  Art.nr: 1010238
 • Porslinsemaljerat lock och balja
 • 41 x 25 cm grillyta
 • Snabb uppvärmning
 • Platsbesparande design
 • Porslinsemaljerat grillgaller

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bärbar gasolgrill med samma populära design som den superpraktiska brikettgrillen Go-Anywhere. Grillen blir varm på ett ögonblick och är perfekt att ta med på utflykten, eftersom den ryms enkelt i bagageutrymmet eller i förvaringsutrymmet på husvagnen.

Värmeskölden i botten gör att grillen kan placeras på ett bord, ett trädäck eller en gräsmatta utan att den lämnar värmemärken på underlaget. Trots sin smidiga storlek har Go Anywhere en stor grillyta på 41 x 25 cm.

Go Anywhere kan endast användas med Webers originalflaskor för bärbara gasolgrillar. Det går ej att koppla på en vanlig regulator till en stor gasolflaska.

 • Lätt att bära
 • Ta med på utflykten
 • Redo att användas på nolltid, tänd grillen med ett enkelt tryck på knappen
 • Perfekt för direkt värme men kan även användas till grillning med indirekt värme
 • Platsbesparande design, benen fälls enkelt samman när grillen inte används, och den fyrkantiga formen ryms perfekt i ett bagageutrymme eller något av campingvagnens förvaringsutrymmen.

När hungern gör sig påmind under utflykten går det snabbt att få maten klar med smarta Go-Anywhere Gas. Några tryck på gnisttändaren och du är igång precis som med Webers större gasgrillar.

Grillens kompakta storlek och platsbesparande design gör den enkel att packa ned och få undan när den inte används, till exempel i bilens bagageutrymme eller i förvaringsutrymmet på husvagnen. Det här är med andra ord en supersmart, bärbar grill i gasolversion som underlättar grillningen när du är i farten. Go-Anywhere Gas är särskilt lämplig för grillning med direkt värme, t.ex. för biffar, fisk, kycklingfiléer och andra läckra styckdelar.

Tillverkargaranti

 • Lock och balja (genomrostning): 10 år
 • Handtag: 10 år
 • Brikettgaller: 2 år
 • Grillgaller: 2 år
 • Garanti övriga delar: 2 år
1010238 Weber Weber Go-Anywhere Gas 1141068 Bärbar gasolgrill med samma populära design som den superpraktiska brikettgrillen Go-Anywhere. Grillen blir varm på ett ögonblick och är perfekt att ta med på utflykten, eftersom den ryms enkelt i bagageutrymmet eller i förvaringsutrymmet på husvagnen. Värmeskölden i botten gör att grillen kan placeras på ett bord, ett trädäck eller en gräsmatta utan att den lämnar värmemärken på underlaget. Trots sin smidiga storlek har Go Anywhere en stor grillyta på 41 x 25 cm. Go Anywhere kan endast användas med Webers originalflaskor för bärbara gasolgrillar. Det går ej att koppla på en vanlig regulator till en stor gasolflaska. Lätt att bäraTa med på utflyktenRedo att användas på nolltid, tänd grillen med ett enkelt tryck på knappenPerfekt för direkt värme men kan även användas till grillning med indirekt värmePlatsbesparande design, benen fälls enkelt samman när grillen inte används, och den fyrkantiga formen ryms perfekt i ett bagageutrymme eller något av campingvagnens förvaringsutrymmen. När hungern gör sig påmind under utflykten går det snabbt att få maten klar med smarta Go-Anywhere Gas. Några tryck på gnisttändaren och du är igång precis som med Webers större gasgrillar. Grillens kompakta storlek och platsbesparande design gör den enkel att packa ned och få undan när den inte används, till exempel i bilens bagageutrymme eller i förvaringsutrymmet på husvagnen. Det här är med andra ord en supersmart, bärbar grill i gasolversion som underlättar grillningen när du är i farten. Go-Anywhere Gas är särskilt lämplig för grillning med direkt värme, t.ex. för biffar, fisk, kycklingfiléer och andra läckra styckdelar. Tillverkargaranti Lock och balja (genomrostning): 10 årHandtag: 10 årBrikettgaller: 2 årGrillgaller: 2 årGaranti övriga delar: 2 år Gasolgrill 5 1 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Gasolgrill