Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elektrisk stormsäker tändare helt utan gas och bränsle

Andersson Elektrisk Tändare ECL 1.1

  Art.nr: 1009334
 • Tänder med en elektrisk ljusbåge
 • Enkelt att tända även i storm
 • Inbyggt, uppladdningsbart Li-Polymer-batteri
 • Tillverkad i aluminium
 • USB-sladd medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Anderssons elektriska tändare ECL 1.1 är en revolutionerande produkt som ersätter gaständare och tändstickor. Den gör att du kan lätt kan tända ljus, brasor, rökelser, gasspisar med mera helt utan gas och andra bränslen. Smart, miljövänligt och nytänkande!

Laddas via USB-uttag

Denna elektriska tändare har ett inbyggt, effektivt Polymer-batteri som räcker till många tillfällen. Vid behov laddar du den med den medföljande USB-kabel som du kopplar i vanligt USB-uttag. När den är klar är den redo för lika många till.

Elektrisk tändare som laddas via USB-uttaget

Helt utan flamma och andra bränslen

Anderssons elektriska tändare har ingen låga och på så sätt riskerar du inte att bränna dig när du tänder. Det som händer är att en elektrisk, jättevarm ljusbåge bildas mellan två punkter och på så sätt börjar det du ska tända att brinna.

Med miljö och hållbarhet i åtanke

Engångständare kan verka praktiskt och det har funnits i alla tider. Dock är det som gjort att bränna sig på och är dessutom som förbrukade en misär för miljön. Men med en tändare som har ett inbyggt batteri kan du använda den om och om och om igen. Den dagen du bestämmer dig för att den gjort sitt, lämnar man den till återvinningscentralen och på så sätt blir cirkeln sluten.

Egenskaper för Andersson ECL 1.1 elektrisk tändare

 • Tänder med ljusbåge
 • Autostop efter 10 sekunder
 • Skyddande lock för avtryckaren
 • Laddningsindikator
 • Tillverkad i aluminium
 • 220 mAh Polymer-batteri
 • 5V, < 0,5 A-laddningsport
 • 2-3 tim laddningstid
 • 195 x 25 x 18 mm
 • 54 g

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1009334 Andersson Andersson Elektrisk Tändare ECL 1.1 YL-A002 Anderssons elektriska tändare&nbsp;ECL 1.1 är en revolutionerande produkt som ersätter gaständare och tändstickor. Den gör att du kan lätt kan tända ljus, brasor, rökelser, gasspisar med mera helt utan gas och andra bränslen. Smart, miljövänligt och nytänkande! Laddas&nbsp;via USB-uttag Denna elektriska tändare har ett inbyggt, effektivt Polymer-batteri som räcker till många tillfällen. Vid behov laddar du den med den medföljande USB-kabel som du kopplar i vanligt USB-uttag. När den är klar är den redo för lika många till. Helt utan flamma och andra bränslen Anderssons elektriska tändare har ingen låga och på så sätt riskerar du inte att bränna dig när du tänder. Det som händer är att en elektrisk, jättevarm ljusbåge bildas mellan två punkter och på så sätt börjar det du ska tända att brinna. Med miljö och hållbarhet i åtanke Engångständare kan verka praktiskt och det har funnits i alla tider. Dock är det som gjort att bränna sig på och är dessutom som förbrukade en misär för miljön. Men med en tändare som har ett inbyggt batteri kan du använda den om och om och om igen. Den dagen du bestämmer dig för att den gjort sitt, lämnar man den till återvinningscentralen och på så sätt blir cirkeln sluten. Egenskaper för Andersson ECL 1.1&nbsp;elektrisk tändare Tänder med ljusbågeAutostop efter 10 sekunderSkyddande lock för avtryckarenLaddningsindikatorTillverkad i aluminium220 mAh Polymer-batteri5V, &lt; 0,5 A-laddningsport2-3 tim laddningstid195 x 25 x 18 mm54 g Grilltillbehör 4,7 9 89 SEK 89 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Grilltillbehör