Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Grillpensel för påstrykning av marinad

Austin and Barbeque AABQ Silicone Brush

  Art.nr: 1006365
  • Silikonpensel
  • Jämn pensling av marinad och glaze
  • Längd: 37,5 cm
  • Flexibelt skaft
  • Upphängningsögla

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Grillpensel från Austin and Barbeque med flexibelt skaft och borst av silikon som klarar av de höga temperaturerna från grillen. Använd grillpenseln för påstrykning av marinad, glaze eller Barbeque-sås på köttsteken under grillningen. De värmebeständiga borsten ger en jämn pensling på råvarorna och tack vare det långa skaftet på 37,5 cm behöver du inte oroa dig för att bränna fingrarna. Grillpenseln har en upphängningsögla för praktisk upphängning på någon av grillens redskapskrokar.

1006365 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Silicone Brush I-D600KA0462 Grillpensel från Austin and Barbeque med flexibelt skaft och borst av silikon som klarar av de höga temperaturerna från grillen. Använd grillpenseln för påstrykning av marinad, glaze eller Barbeque-sås på köttsteken under grillningen. De värmebeständiga borsten ger en jämn pensling på råvarorna och tack vare det långa skaftet på 37,5 cm behöver du inte oroa dig för att bränna fingrarna. Grillpenseln har en upphängningsögla för praktisk upphängning på någon av grillens redskapskrokar. Grilltillbehör 5 1 29 SEK 29 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör