Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rökpistol som tillför röksmak till maten

Austin and Barbeque AABQ Smoking box

  Art.nr: 1002612
 • Skapa grillkänsla året om
 • Producerar kall rök för all typ av mat
 • Tystgående
 • Batteridrift

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Använd en rökpistol för att skapa röksmak på all typ av mat. Med Austin & Barbeque Smoking box är det enkelt att få grillkänsla på bara minuter, året om, även för mat som inte tillagas i närheten av eld och rök. En böjlig rökslang ger enkel och flexibel användning.

Vad är en rökpistol?

Ursprungligen rökte man mat för att konservera den, medan dagens rökningar är främst för den goda smakens skull. En rökpistol är en otroligt liten och smidig apparat för att förhöja din mat med röksmak på bara någon minut - även rätter som inte tillagats i närheten av eld eller rök. Det är nästan bara din fantasi som sätter stopp till vad som kan rökas; kött, kyckling, såser, grönsaker, ägg, fisk och till och med drinkar kan få en rökig smak med en rökpistol. Varför inte röka din mat efter att den tillagats i din sous vide eller slowcooker? 
En rökpistol tillagar inte maten, utan tillsätter endast röksmaken i efterhand så tillagning sker som vanligt innan man använder en rökpistol. Ju fetare mat desto bättre suger ingrediensen åt sig röksmaken.

Hur fungerar en rökpistol?

Själva rökpistolen är som en röklåda som producerar kall rök som på ett snabbt och smidigt sätt tillför röksmak till maten. Du laddar pistolen med träspån eller mindre rökflis som finns i olika smaker/aromer, tänder på och en liten fläkt i rökpistolen gör att röken från elden leds ut i rökslangen. Austin & Barbeque Smoking box har en 25 cm lång och böjlig rökslang som gör det lätt att styra röken dit du vill.
För att koncentrera röken till din mat och inte låta för mycket smak gå till spillo (eller riskera att köket blir alldeles rökfyllt) rekommenderas att man stänger in maten under en kupa, bunke eller i en påse och leder in röken med slangen.

Egenskaper

Austin & Barbeque rökpistol är ett otroligt kompakt och litet verktyg för att skapa grillkänsla och rökig smak på din mat året om. Den portabla konstruktionen gör det lätt att ta den med sig och stuva undan när den inte används. Rökpistolen har en effektiv och tystgående motor som drivs av fyra AA-batterier (säljes separat).

 • Mått: 35 x 35 x 155 mm
 • Vikt: 225 gram
 • Rökslang: 250 mm
 • I förpackningen: Rökpistol, rökslang, bruksanvisning
1002612 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Smoking box DY-SK300 Använd en rökpistol för att skapa röksmak på all typ av mat. Med Austin & Barbeque Smoking box är det enkelt att få grillkänsla på bara minuter, året om, även för mat som inte tillagas i närheten av eld och rök. En böjlig rökslang ger enkel och flexibel användning. Vad är en rökpistol? Ursprungligen rökte man mat för att konservera den, medan dagens rökningar är främst för den goda smakens skull. En rökpistol är en otroligt liten och smidig apparat för att förhöja din mat med röksmak på bara någon minut - även rätter som inte tillagats i närheten av eld eller rök. Det är nästan bara din fantasi som sätter stopp till vad som kan rökas; kött, kyckling, såser, grönsaker, ägg, fisk och till och med drinkar kan få en rökig smak med en rökpistol. Varför inte röka din mat efter att den tillagats i din sous vide eller slowcooker? En rökpistol tillagar inte maten, utan tillsätter endast röksmaken i efterhand så tillagning sker som vanligt innan man använder en rökpistol. Ju fetare mat desto bättre suger ingrediensen åt sig röksmaken. Hur fungerar en rökpistol? Själva rökpistolen är som en röklåda som producerar kall rök som på ett snabbt och smidigt sätt tillför röksmak till maten. Du laddar pistolen med träspån eller mindre rökflis som finns i olika smaker/aromer, tänder på och en liten fläkt i rökpistolen gör att röken från elden leds ut i rökslangen. Austin & Barbeque Smoking box har en 25 cm lång och böjlig rökslang som gör det lätt att styra röken dit du vill.För att koncentrera röken till din mat och inte låta för mycket smak gå till spillo (eller riskera att köket blir alldeles rökfyllt) rekommenderas att man stänger in maten under en kupa, bunke eller i en påse och leder in röken med slangen. Egenskaper Austin & Barbeque rökpistol är ett otroligt kompakt och litet verktyg för att skapa grillkänsla och rökig smak på din mat året om. Den portabla konstruktionen gör det lätt att ta den med sig och stuva undan när den inte används. Rökpistolen har en effektiv och tystgående motor som drivs av fyra AA-batterier (säljes separat). Mått: 35 x 35 x 155 mmVikt: 225 gramRökslang: 250 mmI förpackningen: Rökpistol, rökslang, bruksanvisning Grilltillbehör 4,5 5 179 SEK 179 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Grilltillbehör