Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Wokpanna för tillagning av utsökta måltider på grillen

Austin and Barbeque AABQ Wok pan

  Art.nr: 1006566
  • Tillverkad i kolstål
  • Woka grönsaker direkt på grillen
  • Ø 33 cm

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Woka ihop grönsaker samtidigt som du grillar huvudrätten, fräs upp köttstrimlor, tillaga en god paella eller en asiatisk rätt samtidigt som du kokar riset på sidobrännaren - möjligheterna för grillkvällen har aldrig varit större. Wokpannan är tillverkad i kolstål med en diameter på 33 cm och har rejäla handtag så du enkelt kan servera maten på middagsbordet. Wokpannan funkar givetvis att använda även på den vanliga spisen samt på induktionshällar.

Specifikationer: 

  • Material: Kolstål
  • Diameter: 33 cm
  • Vikt: 1,3 kg
1006566 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Wok pan JHW-W301 Woka ihop grönsaker samtidigt som du grillar huvudrätten, fräs upp köttstrimlor, tillaga en god paella eller en asiatisk rätt samtidigt som du kokar riset på sidobrännaren - möjligheterna för grillkvällen har aldrig varit större. Wokpannan är tillverkad i kolstål med en diameter på 33 cm och har rejäla handtag så du enkelt kan servera maten på middagsbordet. Wokpannan funkar givetvis att använda även på den vanliga spisen samt på induktionshällar. Specifikationer:  Material: KolstålDiameter: 33 cmVikt: 1,3 kg Grilltillbehör 4 1 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör