Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Få fart på grillen med ett komplett skorstenständarset

Weber Rapidfire Grillstarterkit

  Art.nr: 1006343
  • Allt du behöver för att tända brikettgrillen
  • Weber-skorstenständare
  • 2 kg Weber-briketter & 3 tändkuber

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Weber Rapidfire skorstenständarset får du allt du behöver för att få fart på grillen inför en minnesvärd kväll. Tänd de miljövänliga tändkuberna i den effektiva skorstenständaren, fyll på med briketter och invänta det knastrande ljudet av glödande briketter som betyder att en härlig måltid väntar inom kort.

Paketet innehåller:

  • Weber-skorstenständare: Den snabbaste vägen till glödande briketter och god grillmat. Skorstenständaren är försedd med två handtag som ger dig extra kontroll när du häller upp briketterna.
  • 2 kg Weber-briketter: 100% naturliga briketter som brinner länge och kraftfullt. Briketterna blir redo för grillning på 20 minuter och har tre timmars brinntid
  • 3 st Tändkuber: Tändkuber utan tillsatser - det miljövänliga sättet att tända grillen.
1006343 Weber Weber Rapidfire Grillstarterkit 17631 Med Weber Rapidfire skorstenständarset får du allt du behöver för att få fart på grillen inför en minnesvärd kväll. Tänd de miljövänliga tändkuberna i den effektiva skorstenständaren, fyll på med briketter och invänta det knastrande ljudet av glödande briketter som betyder att en härlig måltid väntar inom kort. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Paketet innehåller: Weber-skorstenständare: Den snabbaste vägen till glödande briketter och god grillmat. Skorstenständaren är försedd med två handtag som ger dig extra kontroll när du häller upp briketterna.2 kg Weber-briketter: 100% naturliga briketter som brinner länge och kraftfullt. Briketterna blir redo för grillning på 20 minuter och har tre timmars brinntid3 st Tändkuber: Tändkuber utan tillsatser - det miljövänliga sättet att tända grillen. Grillkol, briketter och rökflis 4,5 4 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillkol, briketter och rökflis