Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Överdrag till runda grillar upp till 60 cm i diameter

Austin and Barbeque BQC 2.1 - 57 cm charcoal

  Art.nr: 1002176
  • Tillverkad av tjock nylon
  • Vatten- och UV-resistent
  • För upp till 60 cm grillar
  • Skyddar mot väder och vind
  • Med dragsko längst ned

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Austin and Barbeque BQC 2.1 är ett skyddsöverdrag till runda grillar upp till 60 cm. Perfekt till dig som vill skydda grillen mot regn, fukt, årstider och piskande vindar. Överdraget är tillverkad i kraftig nylon som står emot väta och UV-strålar. Längst ned på överdraget har du en dragsko så du kan spänna åt överdraget så den sitter stadigt emot grillen.

1002176 Andersson Austin and Barbeque BQC 2.1 - 57 cm charcoal Austin and Barbeque BQC 2.1 är ett skyddsöverdrag till runda grillar upp till 60 cm. Perfekt till dig som vill skydda grillen mot regn, fukt, årstider och piskande vindar. Överdraget är tillverkad i kraftig nylon som står emot väta och UV-strålar. Längst ned på överdraget har du en dragsko så du kan spänna åt överdraget så den sitter stadigt emot grillen. Grillöverdrag 4,4 7 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillöverdrag