Premiumöverdrag till Broil King Regal S490

Broil King Grill cover Regal S490

  Art.nr: 1006692
  • Vattenavvisande grillöverdrag
  • Passar till Regal S490
  • Integrerade lufthål
  • Kardborrelås för bra passform
  • Kraftiga gummihandtag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din gasolgrill från väder, vind och smuts med ett premiumöverdrag anpassat för Broil King Regal S490. Broil Kings grillöverdrag är tillverkade i slitstark och vattenavvisande PVC med vävt polyesterfoder samt integrerade lufthål som ger bättre ventilation och fuktmotstånd.

Grillöverdragen är sydda med blå extraförstärkta. svängda basebollsömmar och har kardborrelås för att ge en bra passform över grillen. Grillöverdraget har även kraftiga gummihandtag som gör att du lätt kan lyfta på och av överdraget.

Premiumöverdrag till Broil King Regal S490
1006692 Broil King Broil King Grill cover Regal S490 68491 Skydda din gasolgrill från väder, vind och smuts med ett premiumöverdrag anpassat för Broil King Regal S490. Broil Kings grillöverdrag är tillverkade i slitstark och vattenavvisande PVC med vävt polyesterfoder samt integrerade lufthål som ger bättre ventilation och fuktmotstånd. Grillöverdragen är sydda med blå extraförstärkta. svängda basebollsömmar och har kardborrelås för att ge en bra passform över grillen. Grillöverdraget har även kraftiga gummihandtag som gör att du lätt kan lyfta på och av överdraget. Grillöverdrag 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillöverdrag