Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Premiumöverdrag till Broil King Regal XL och Imperial XL

Broil King Grill cover Regal XL and Imperial XL

  Art.nr: 1006693
  • Vattenavvisande grillöverdrag
  • Passar till Regal XL och Imperial XL
  • Integrerade lufthål
  • Kardborrelås för bra passform
  • Kraftiga gummihandtag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din gasolgrill från väder, vind och smuts med ett premiumöverdrag anpassat för Broil King Regal XL och Imperial XL. Broil Kings grillöverdrag är tillverkade i slitstark och vattenavvisande PVC med vävt polyesterfoder samt integrerade lufthål som ger bättre ventilation och fuktmotstånd.

Grillöverdragen är sydda med blå, extraförstärkta, svängda basebollsömmar och har kardborrelås för att ge en bra passform över grillen. Grillöverdraget har även kraftiga gummihandtag som gör att du lätt kan lyfta på och av överdraget.

Premiumöverdrag till Broil King Regal XL och Imperial XL
1006693 Broil King Broil King Grill cover Regal XL and Imperial XL 68490 Skydda din gasolgrill från väder, vind och smuts med ett premiumöverdrag anpassat för Broil King Regal XL och Imperial XL. Broil Kings grillöverdrag är tillverkade i slitstark och vattenavvisande PVC med vävt polyesterfoder samt integrerade lufthål som ger bättre ventilation och fuktmotstånd. Grillöverdragen är sydda med blå, extraförstärkta, svängda basebollsömmar och har kardborrelås för att ge en bra passform över grillen. Grillöverdraget har även kraftiga gummihandtag som gör att du lätt kan lyfta på och av överdraget. Grillöverdrag 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillöverdrag