Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Överdrag till Performer Premium och Deluxe

Weber Överdrag Performer Deluxe & Premium

  Art.nr: 213085
  • Lyxöverdrag från Weber
  • Passar Performer Premium / Deluxe
  • Täcker benen på rullvagnen ordentligt

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Weber Premiumöverdrag

Lyxöverdrag från Weber, som passar perfekt till Weber Performer Premium och Performer Deluxe. Täcker benen på rullvagnen ordentligt.

Blir överdraget smutsigt är det enkelt att rengöra. Torka av utsidan med en urvriden trasa, så är överdraget rent igen. Den medföljande förvaringspåsen kan gömmas undan på insidan av överdraget med hjälp av kardborrband medan det används.

101,09 cm (hög) x 118,62 cm (lång) x 123,19 cm (djup)

213085 Weber Weber Överdrag Performer Deluxe & Premium 7146 Weber PremiumöverdragLyxöverdrag från Weber, som passar perfekt till Weber Performer Premium och Performer Deluxe. Täcker benen på rullvagnen ordentligt.Blir överdraget smutsigt är det enkelt att rengöra. Torka av utsidan med en urvriden trasa, så är överdraget rent igen. Den medföljande förvaringspåsen kan gömmas undan på insidan av överdraget med hjälp av kardborrband medan det används. 101,09 cm (hög) x 118,62 cm (lång) x 123,19 cm (djup) Grillöverdrag 2,4 87 990 SEK 990 NewCondition PreOrder
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillöverdrag