Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Pizzasten för extra goda pizzor med frasig botten

Austin and Barbeque AABQ Pizza Stone

  Art.nr: 1010304
 • 33 cm i diameter
 • Handtag i metall
 • Utsökta pizzor med perfekt deg

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Baka riktiga goda pizzor med frasig botten med AABQ pizzasten som fördelar värmen jämnt och dessutom drar ut överflödig fukt ur degen. Denna baksten har en diameter på 33 cm och löstagbara metallhandtag som gör det lätt att flytta den och servera direkt från stenen på matbordet. Ett måste för alla pizza-älskare!

Varför en pizzasten?

Den främsta anledningen att använda pizzasten är för att få en jämnt fördelad värme under tillagningen men också för att dra ut överflödig fukt ur degen så brödet blir krispigare. En pizzasten passar att använda både i ugn och på grillen.

Användning

Pizzastenar ska värmas upp innan man lägger pizzan på den. Värm den i ugn i cirka 30-45  minuter eller på grillen mellan 15-30 minuter. Stenen lagrar värmen utan att kylas ned speciellt mycket av en kall pizzadeg. Använder du pizzastenen i grillen ska du hålla en hög temperatur och om du grillar med kol kan du med fördel fördela kolen i en ring under stenen.

Blir det köpt pizza en kväll kan du värma upp pizzastenen i ugnen och ställa på bordet och sedan lägga din nyhämtade pizza på och servera. Då får du en krispig pizza som blir precis som nygräddad igen.

En pizzasten, även kallad baksten, kan även användas till övrig brödbakning då din ugn "förvandlas" till en stenugn tack vare stenplattan.

Titta även på

Större yta

(1 st)
 • Kordieritsten 30 x 38 cm
 • Bakplåt i aluminium
 • Baka pizzor med frasig botten

249:-

Titta även på

Större yta

(1 st)
 • Kordieritsten 30 x 38 cm
 • Bakplåt i aluminium
 • Baka pizzor med frasig botten

249:-

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • Skär pizzan perfekt
 • Säker hantering
 • Rostfritt stål

49:-

1010304 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Pizza Stone 1 Baka riktiga goda pizzor med frasig botten med AABQ pizzasten som fördelar värmen jämnt och dessutom drar ut överflödig fukt ur degen. Denna baksten har en diameter på 33 cm och löstagbara metallhandtag som gör det lätt att flytta den och servera direkt från stenen på matbordet. Ett måste för alla pizza-älskare! Varför en pizzasten? Den främsta anledningen att använda pizzasten är för att få en jämnt fördelad värme under tillagningen men också för att dra ut överflödig fukt ur degen så brödet blir krispigare. En pizzasten passar att använda både i ugn och på grillen. Användning Pizzastenar ska värmas upp innan man lägger pizzan på den. Värm den i ugn i cirka 30-45  minuter eller på grillen mellan 15-30 minuter. Stenen lagrar värmen utan att kylas ned speciellt mycket av en kall pizzadeg. Använder du pizzastenen i grillen ska du hålla en hög temperatur och om du grillar med kol kan du med fördel fördela kolen i en ring under stenen. Blir det köpt pizza en kväll kan du värma upp pizzastenen i ugnen och ställa på bordet och sedan lägga din nyhämtade pizza på och servera. Då får du en krispig pizza som blir precis som nygräddad igen. En pizzasten, även kallad baksten, kan även användas till övrig brödbakning då din ugn "förvandlas" till en stenugn tack vare stenplattan. Grillredskap & tillbehör 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Grilltillbehör
 4. Grillredskap & tillbehör