Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ugns- och grillhandske i följsam svart mocka

Dangrill BBQ Glove

  Art.nr: 1010401
  • Skyddar upp till 250 °C
  • För högerhanden
  • Bekväm med bra rörlighet
  • Svart mocka med mjukt foder
  • Standard EN407

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skyddshandske i svart mocka med mjukt foder som är perfekt för att göra grillmästaren komplett. Den skyddar upp till 250 grader med observera att produktens huvudsakliga skydd reduceras under användning, dvs. ju längre man håller i ett varmt föremål, desto mer tränger värmen in i handsken i enlighet med EN-testresultaten.

Handsken är certifierad i kategori II i enlighet med EU-förordningen per EN407: Oktober 2017 om säkerhetskrav för personlig skyddsutrustning. Handsken är testad i enlighet med standarderna per EN 407 (värme).

1010401 Dangrill Dangrill BBQ Glove 86293 Skyddshandske i svart mocka med mjukt foder som är perfekt för att göra grillmästaren komplett. Den skyddar upp till 250 grader med observera att produktens huvudsakliga skydd reduceras under användning, dvs. ju längre man håller i ett varmt föremål, desto mer tränger värmen in i handsken i enlighet med EN-testresultaten. Handsken är certifierad i kategori II i enlighet med EU-förordningen per EN407: Oktober 2017 om säkerhetskrav för personlig skyddsutrustning. Handsken är testad i enlighet med standarderna per EN 407 (värme). Grillredskap & tillbehör 4 1 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillredskap & tillbehör