Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tänd grill och brasa på ett supersnabbt, miljövänligt sätt

Looft Looftlighter Grill and stove lighter

  Art.nr: 1009101
 • Det snabbaste sättet att tända
 • Ingen flamma, gas eller kemikalier
 • Fungerar på kol, briketter, ved, pellets etc
 • Miljövänlig
 • Kapsylöppnare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Looftlightern var den första produkten av sitt slag och har idag sålts i över 40 länder. Utan gas och utan flamma producerar den ren och varm luft som når en temperatur på 600°C inom loppet av några sekunder. Det är den snabbaste och mest pålitliga elektriska grill & braständaren på marknaden och ett måste för alla barbecue entusiaster. 

Med Looftlighter får du igång din grill eller eldstad med inget annat än ren och varm luft. Den fungerar perfekt för alla typer av kolgrillar och eldstäder. 

 • Effektiv - Looftlighter är det snabbaste sättet att tända din kolgrill, eldstad eller pizzaugn. Glöden är redo inom 60 sekunder!
 • Säker - Ingen flamma, ingen gas och inga kemikalier. Med Looftlighter tar du kontroll över elden med inget annat än ren och varm luft. För säkerhets skull svalnar aluminiumröret inom några sekunder efter användning.
 • Miljövänlig - Var med och bidra till en bättre miljö, med Looftlighter hjälper du till att göra slut på en ogynnsam era av tändvätska förknippad med hälsoskador och koldioxidutsläpp.

Så här gör du

 1. Nudda - Gör en hög av grillkol och nudda kolen med Looftlighter så att du har kontakt. Tryck sedan på knappen.
 2. Dra undan - Dra undan Looftlighter några centimeter från kolhögen när det börjar gnistra och glöda. Det här hjälper att sprida värmen i din kolhög.
 3. Fortsätt - Fortsätt rikta din Looftlighter mot samma punkt i kolhögen i minst 60 sekunder - ju större glöden blir, desto längre bort ska du hålla din Looftlighter.

Specifikationer för Looftlighter 

 • 1800 W effekt
 • 13 Amp
 • 3 m sladd
 • 1,3 kg

Så här tänder du kolgrill med Looftlighter

Gör din grill redo för matlagning inom 3-5 minuter genom att fortsätta använda din Looftlighter på kolen eller briketterna efter att glöden har skapats. Nedan har du en instruktionsvideo som visar hur det går till.

Använd inomhus för din eldstad

Looftlighter fungerar utmärkt för att tända din eldstad, spis eller kamin på ett snabbt och smidigt sätt. Looftlighter tänder alla typer av solida material så som kol, briketter, ved, pellets med mera utan tändvätska.

Kapsylöppnare 

Looftlighter är försedd med en kapsylöppnare under handtaget som hjälper dig att hålla vätskebalansen under de varma sommardagarna. 

1009101 Looft Looft Looftlighter Grill and stove lighter LL2005 Looftlightern var den första produkten av sitt slag och har idag sålts i över 40 länder. Utan gas och utan flamma producerar den ren och varm luft som når en temperatur på 600°C inom loppet av några sekunder. Det är den snabbaste och mest pålitliga elektriska grill & braständaren på marknaden och ett måste för alla barbecue entusiaster.  Med Looftlighter får du igång din grill eller eldstad med inget annat än ren och varm luft. Den fungerar perfekt för alla typer av kolgrillar och eldstäder.  Effektiv - Looftlighter är det snabbaste sättet att tända din kolgrill, eldstad eller pizzaugn. Glöden är redo inom 60 sekunder!Säker - Ingen flamma, ingen gas och inga kemikalier. Med Looftlighter tar du kontroll över elden med inget annat än ren och varm luft. För säkerhets skull svalnar aluminiumröret inom några sekunder efter användning.Miljövänlig - Var med och bidra till en bättre miljö, med Looftlighter hjälper du till att göra slut på en ogynnsam era av tändvätska förknippad med hälsoskador och koldioxidutsläpp. Så här gör du Nudda - Gör en hög av grillkol och nudda kolen med Looftlighter så att du har kontakt. Tryck sedan på knappen.Dra undan - Dra undan Looftlighter några centimeter från kolhögen när det börjar gnistra och glöda. Det här hjälper att sprida värmen i din kolhög.Fortsätt - Fortsätt rikta din Looftlighter mot samma punkt i kolhögen i minst 60 sekunder - ju större glöden blir, desto längre bort ska du hålla din Looftlighter. Specifikationer för Looftlighter  1800 W effekt13 Amp3 m sladd1,3 kg Så här tänder du kolgrill med Looftlighter Gör din grill redo för matlagning inom 3-5 minuter genom att fortsätta använda din Looftlighter på kolen eller briketterna efter att glöden har skapats. Nedan har du en instruktionsvideo som visar hur det går till. Använd inomhus för din eldstad Looftlighter fungerar utmärkt för att tända din eldstad, spis eller kamin på ett snabbt och smidigt sätt. Looftlighter tänder alla typer av solida material så som kol, briketter, ved, pellets med mera utan tändvätska. Kapsylöppnare  Looftlighter är försedd med en kapsylöppnare under handtaget som hjälper dig att hålla vätskebalansen under de varma sommardagarna.  Grillredskap & tillbehör 5 1 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Grilltillbehör
 4. Grillredskap & tillbehör