Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Grilla med stil - förkläde i snygg Weber-design

Weber Förkläde

  Art.nr: 200218
Läckert grillförkläde med två framfickor från Weber. Tillverkat i 100 % bomullstwill, ett material som gör förklädet tåligt och perfekt för arbetet vid grillen.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Weber Förkläde

Läckert grillförkläde med två framfickor från Weber. Tillverkat i 100 % bomullstwill, ett material som gör förklädet tåligt och perfekt för arbetet vid grillen.

Weber-förklädet med två framfickor fulländar din grillupplevelse så att du slipper oroa dig för att smutsa ned dina kläder under matlagningen. Och precis som med Webers övriga produkter handlar det även här om gedigen kvalitet i toppklass. Det här är ett oömt och snyggt förkläde i den utmärkta kvalitet som krävs vid grillning. Den diskreta och enkla designen gör att förklädet passar i alla situationer, inte minst till dina övriga grilltillbehör.

Weber Weber Förkläde 6476 Weber Förkläde Läckert grillförkläde med två framfickor från Weber. Tillverkat i 100 % bomullstwill, ett material som gör förklädet tåligt och perfekt för arbetet vid grillen. Weber-förklädet med två framfickor fulländar din grillupplevelse så att du slipper oroa dig för att smutsa ned dina kläder under matlagningen. Och precis som med Webers övriga produkter handlar det även här om gedigen kvalitet i toppklass. Det här är ett oömt och snyggt förkläde i den utmärkta kvalitet som krävs vid grillning. Den diskreta och enkla designen gör att förklädet passar i alla situationer, inte minst till dina övriga grilltillbehör. Grillredskap 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillredskap