Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gjutjärnsgaller för Weber BBQ System grillgaller

Weber Gourmet BBQ System Sear Grate

  Art.nr: 1002241
  • Porslinsemaljerat gjutjärnsgaller
  • Ger profsiga grillränder
  • Kapslar in saft och smak i maten

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bli grillmästaren du alltid har velat bli genom att bemästra konsten och vetenskapen bakom en perfekt grillad biff. Som tur är för dig och dina gäster har det aldrig varit enklare att bli en riktig Backyard Hero med Weber Gourmet BBQ System-grillgaller. 

Det porslinsemaljerade gjutjärnsgallret fördelar värmen jämnt och skapar professionella grillränder samtidigt som saften och smaken kapslas in i maten. Räkna med att gästerna blir imponerade redan vid första anblicken och ända fram till den sista tuggan.

Mått

30,23 x 30,23 x 1,27 cm

Weber Gourmet BBQ System Sear Grate Gjutjärnsgaller till Weber klotgrill

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • Skyddar ditt grillgaller mot rost
  • Påverkar inte smaken
  • Innehåller inga farliga ämnen

89:-

1002241 Weber Weber Gourmet BBQ System Sear Grate 8834 Bli grillmästaren du alltid har velat bli genom att bemästra konsten och vetenskapen bakom en perfekt grillad biff. Som tur är för dig och dina gäster har det aldrig varit enklare att bli en riktig Backyard Hero med Weber Gourmet BBQ System-grillgaller.  Det porslinsemaljerade gjutjärnsgallret fördelar värmen jämnt och skapar professionella grillränder samtidigt som saften och smaken kapslas in i maten. Räkna med att gästerna blir imponerade redan vid första anblicken och ända fram till den sista tuggan. Mått 30,23 x 30,23 x 1,27 cm Grillredskap & tillbehör 4,3 10 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillredskap & tillbehör