Grilltermometer med hög precision

Weber Instant-Read Grill Thermometer

  Art.nr: 1006338
  • Mäter i Celsius och Fahrenheit
  • Levererar snabba temperaturmätningar
  • Ge köttet en perfekt temperatur

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

När du vill vara säker på att din köttbit är genomstekt är det viktigt att hålla noggrann uppsikt över köttets innertemperatur som avgör när köttet är färdigt. Weber Instant-Read Grill Thermometer är ett perfekt hjälpmedel för dig som vill grilla din köttbit till en perfekt temperatur och du slipper skära i köttet för att se om det är rätt färg. 

Grilltermometern levererar snabba och tillförlitliga temperaturmätningar i Celsius eller Fahrenheit och handdiskas mellan användningarna. Termometern drivs av ett CR 2032-batteri som medföljer i förpackningen.

1006338 Weber Weber Instant-Read Grill Thermometer 6750 När du vill vara säker på att din köttbit är genomstekt är det viktigt att hålla noggrann uppsikt över köttets innertemperatur som avgör när köttet är färdigt. Weber Instant-Read Grill Thermometer är ett perfekt hjälpmedel för dig som vill grilla din köttbit till en perfekt temperatur och du slipper skära i köttet för att se om det är rätt färg.  Grilltermometern levererar snabba och tillförlitliga temperaturmätningar i Celsius eller Fahrenheit och handdiskas mellan användningarna. Termometern drivs av ett CR 2032-batteri som medföljer i förpackningen. Grillredskap & tillbehör 1,6 168 219 SEK 219 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillredskap & tillbehör