Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakta grillredskap i reseformat

Weber Premium Grill Tool Set 2pcs

  Art.nr: 1006336
  • Innehåller stekspade och låsbar tång
  • Grillredskap i rostfritt stål
  • Tål maskindisk
  • Kompakt storlek

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Weber Premium Redskapsset får du ett set med grillredskap som är ett måste vid grillen. Med en vinklad stekspade och en tång med låsfunktion har du redskap för det mesta under vardagsgrillningen.

Grillredskapens kompakta design gör de lätta att ta med sig till sommarstugan, resan eller för att ha hemma på uteplatsen. Redskapen är tillverkade i rostfritt stål och går bra att diskas i diskmaskin. 

Weber Grillredskap - Låsbar tång

Låsbar tång

Använd tången för att vända på köttbiten, dina revbensspjäll eller för att ordna om briketterna för att få till en bättre värme. Tången har mjuka non-slip-handtag med låsfunktion för bekvämt grepp och smidig förvaring.

Weber Grillredskap - Stekspade

Vinklad stekspade

Stekspaden är ett måste när det är dags att vända på den grillade fiskefilén eller hamburgaren. Stekspaden har ett mjukt handtag som ger ett stabilt grepp under grillningen.

1006336 Weber Weber Premium Grill Tool Set 2pcs 6645 Med Weber Premium Redskapsset får du ett set med grillredskap som är ett måste vid grillen. Med en vinklad stekspade och en tång med låsfunktion har du redskap för det mesta under vardagsgrillningen. Grillredskapens kompakta design gör de lätta att ta med sig till sommarstugan, resan eller för att ha hemma på uteplatsen. Redskapen är tillverkade i rostfritt stål och går bra att diskas i diskmaskin.  Låsbar tång Använd tången för att vända på köttbiten, dina revbensspjäll eller för att ordna om briketterna för att få till en bättre värme. Tången har mjuka non-slip-handtag med låsfunktion för bekvämt grepp och smidig förvaring. Vinklad stekspade Stekspaden är ett måste när det är dags att vända på den grillade fiskefilén eller hamburgaren. Stekspaden har ett mjukt handtag som ger ett stabilt grepp under grillningen. Grillredskap & tillbehör 4,8 4 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillredskap & tillbehör