Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Skorstenständare för briketter

Weber Rapidfire Grillstarter

  Art.nr: 107129
  • Effektiv skorstenständare
  • Garanterar perfekt glödande briketter
  • Rymmer perfekt mängd för 57 cm brikettgrill.
  • Glödande kol - snabbare!

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Weber Chimney Starter 7416

För en brikettgrill är tändningen A och O. Är briketterna ordentligt förberedda har du perfekta förutsättningar för en lyckad matlagning. En del använder alltför många briketter när de grillar. Det är ingen fördel utan tvärtom en nackdel. Med färre briketter blir det enklare att styra värmen, du undviker att bränna maten och det blir dessutom mer ekonomiskt.

När det gäller själva tändningen finns bara ett säkert och ofelbart sätt att tända briketter på, med en skorstenständare, såhär gör du:

1. Fyll skorstenständaren med önskad mängd briketter
2. Lägg 2-3 st tändkuber mitt på brikettgallret. Tänd dem och ställ skorstenständaren ovanpå.
3. Låt värmen utvecklas under 25-30 minuter. Först när briketterna har blivit askgrå är de klara.
4. Ta på en grillhandske och häll försiktigt över briketterna på brikettgallret enligt önskad grillmetod. Indirekt, direkt, cirkulär eller 50/50.

Lycka till med grillningen!

107129 Weber Weber Rapidfire Grillstarter 7416 Weber Chimney Starter 7416För en brikettgrill är tändningen A och O. Är briketterna ordentligt förberedda har du perfekta förutsättningar för en lyckad matlagning. En del använder alltför många briketter när de grillar. Det är ingen fördel utan tvärtom en nackdel. Med färre briketter blir det enklare att styra värmen, du undviker att bränna maten och det blir dessutom mer ekonomiskt.När det gäller själva tändningen finns bara ett säkert och ofelbart sätt att tända briketter på, med en skorstenständare, såhär gör du:1. Fyll skorstenständaren med önskad mängd briketter2. Lägg 2-3 st tändkuber mitt på brikettgallret. Tänd dem och ställ skorstenständaren ovanpå.3. Låt värmen utvecklas under 25-30 minuter. Först när briketterna har blivit askgrå är de klara.4. Ta på en grillhandske och häll försiktigt över briketterna på brikettgallret enligt önskad grillmetod. Indirekt, direkt, cirkulär eller 50/50.Lycka till med grillningen! Grillredskap & tillbehör 4,9 76 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillredskap & tillbehör