Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Weber Original trådlös digital stektermometer

Weber Stektermometer trådlös 17587

  Art.nr: 213107
Digital stektermometer i läcker design med möjlighet att ställa in personliga favorittemperaturer för olika sorters kött.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Weber Original trådlös digital stektermometer

Digital stektermometer i läcker design med möjlighet att ställa in personliga favorittemperaturer för olika sorters kött.

Oavsett om du föredrar ditt kött blodigt, medium eller genomstekt är det köttets innertemperatur som avgör om det är färdiglagat och klart att äta. Stick in termometersonden i köttet på det tjockaste stället – inte vid eventuella ben – och mät temperaturen. På www.weber.com hittar du en översikt över olika innertemperaturer för olika slags kött. Tänk på att temperaturen i regel stiger 3–5 °C efter det att köttet har tagits av grillen och fått vila i några minuter.

  • Snygg design som gör termometern till en attraktiv detalj
  • Mäter köttets innertemperatur och gör därmed att maten kan bli precis lagom genomstekt
  • Trådlös sändare och mottagare, vilket ger större rörelsefrihet och minskar behovet av att stå vid grillen under hela tillagningstiden
  • Temperaturintervall kan enkelt ställas in efter kundens egen smak
Weber Weber Stektermometer trådlös 17587 17587 Weber Original trådlös digital stektermometerDigital stektermometer i läcker design med möjlighet att ställa in personliga favorittemperaturer för olika sorters kött.Oavsett om du föredrar ditt kött blodigt, medium eller genomstekt är det köttets innertemperatur som avgör om det är färdiglagat och klart att äta. Stick in termometersonden i köttet på det tjockaste stället – inte vid eventuella ben – och mät temperaturen. På www.weber.com hittar du en översikt över olika innertemperaturer för olika slags kött. Tänk på att temperaturen i regel stiger 3–5 °C efter det att köttet har tagits av grillen och fått vila i några minuter. Snygg design som gör termometern till en attraktiv detalj Mäter köttets innertemperatur och gör därmed att maten kan bli precis lagom genomstekt Trådlös sändare och mottagare, vilket ger större rörelsefrihet och minskar behovet av att stå vid grillen under hela tillagningstiden Temperaturintervall kan enkelt ställas in efter kundens egen smak Grillredskap 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillredskap