Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kycklinghållare för grillen

Weber Style Kycklinghållare

  Art.nr: 205798
  • Exklusiv hållare
  • Passar alla grillar
  • Baka kakor eller nachos
  • Non-stickbeläggning
  • Lätt att rengöra

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Weber Style kycklinghållare 6731

Exklusiv kycklinghållare till grillen för när du vill grilla en hel kyckling. Dessutom kan du använda hållaren till att baka kakor eller tillaga nachos.

Kycklinghållaren har fått en non-stickbeläggning vilket gör att den blir otroligt lätt att rengöra. Oftast räcker det med varmt vatten och en diskborste för att den skall bli som ny.

Komplettera ditt köp

(1 st)

Praktiskt marinadglas med inbyggd silikonpensel. Det unika twist and lock-systemet i locket gör det enkelt att transportera och förvara marinaden.

179:-

Weber Weber Style Kycklinghållare 6731 Weber Style kycklinghållare 6731 Exklusiv kycklinghållare till grillen för när du vill grilla en hel kyckling. Dessutom kan du använda hållaren till att baka kakor eller tillaga nachos. Kycklinghållaren har fått en non-stickbeläggning vilket gör att den blir otroligt lätt att rengöra. Oftast räcker det med varmt vatten och en diskborste för att den skall bli som ny. Grillredskap 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillredskap