Tresidig grillborste för rena grillgaller

Weber 3-Sided Grill Brush 30cm

  Art.nr: 1006341
  • Längd: 30 cm
  • Brett borsthuvud för stora ytor
  • Tjocka, slitstarka borst i rostfritt stål
  • Ergonomiskt handtag med ögla för upphängning

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Webers tresidiga grillborste får du snabbt och effektivt ett rent grillgaller som förhindrar att gårdagens biffmiddag ställer till för dagens grillning. Den lätthanterliga grillborsten har en längd på 30 cm och har ett brett borsthuvud med slitstarka borst i rostfritt stål som gör att du snabbt och lätt kan rengöra stora ytor. 

Det ergonomiskt utformade handtaget ger dig kontroll och hävstångseffekt när du rengör smutsiga grillgaller och den praktiska öglan gör att du enkelt kan hänga grillborsten vid grillen mellan användningarna. Använd grillborstens kortsidor för att få bort skräp och matrester mellan gallren.

1006341 Weber Weber 3-Sided Grill Brush 30cm 6494 Med Webers tresidiga grillborste får du snabbt och effektivt ett rent grillgaller som förhindrar att gårdagens biffmiddag ställer till för dagens grillning. Den lätthanterliga grillborsten har en längd på 30 cm och har ett brett borsthuvud med slitstarka borst i rostfritt stål som gör att du snabbt och lätt kan rengöra stora ytor.  Det ergonomiskt utformade handtaget ger dig kontroll och hävstångseffekt när du rengör smutsiga grillgaller och den praktiska öglan gör att du enkelt kan hänga grillborsten vid grillen mellan användningarna. Använd grillborstens kortsidor för att få bort skräp och matrester mellan gallren. Grillrengöring 4,1 18 129 SEK 129 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Grilltillbehör
  4. Grillrengöring