Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kolgrill 47 cm med termometer & askuppsamlare

Austin and Barbeque AABQ 47 cm Round Charcoal

  Art.nr: 1006135
 • Ø47 kolgrill
 • Termometer i rostfritt stål
 • Förkromat grillgaller
 • Askuppsamlare
 • Ben i rostfritt stål med slitstarka hjul

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Njut av härliga grillmåltider under varma sommarkvällar med denna kolgrill med emaljerat lock och balja som ger en lång livslängd och enkel rengöring. Grillen har inbyggd termometer i rostfritt stål som hjälper dig hålla koll på temperaturen och en praktisk askuppsamlare som ger en enkel rengöring mellan användningarna. Grillen har en diameter på 47 cm, stabila ben i rostfritt stål med två slitstarka hjul och ett rymligt lock med ventil och vinklad krok på insidan för upphängning på grillen.

Förkromat grillgaller på 44 cm

Det slitstarka och förkromade grillgallret på 44 cm är både lätt att rengöra och ger dig tillräckligt med grillyta för hela familjens måltid. Grillens rejäla kolgaller fungerar både för direkt och indirekt grillning med såväl kol som briketter.

Inbyggd termometer i rostfritt stål

Den stilrena termometern i rostfritt stål är inbyggd i grillens lock. Med termometern får du koll på temperaturen under din grillning och du kan justera temperaturen med grillens ventiler.

Austin and Barbeque 47 cm Round Charcoal - Emaljerad brikettgrill med termometer och askuppsamlare

Praktisk askuppsamlare för snabb rengöring

Under grillen finns en praktisk askuppsamlare som gör att grillen enkelt töms på aska och ger dig en ren grill och fräsch till nästa användning. 

Rostfria ben med slitstarka hjul

Grillens ben i rostfritt stål gör att den står stabilt på alla underlag. De två rejäla och slitstarka hjulen gör att du snabbt och lätt flyttar grillen till uteplatsen.

Austin and Barbeque 47 cm Round Charcoal - Emaljerad brikettgrill med termometer och askuppsamlare

Egenskaper:

 • Ø 47 cm
 • Emaljerat lock och balja
 • Ben i rostfritt stål
 • Grillyta: 44 cm
 • Termometer i rostfritt stål
 • Förkromat grillgaller
 • Kolgaller
 • Grillhöjd: 73 cm
 • Dimensioner: 58 x 47 x 100 cm
Austin and Barbeque 47 cm Round Charcoal - Emaljerad brikettgrill med termometer och askuppsamlare
Hitt rätt grilltillbehör
Hitt rätt grilltillbehör
1006135 1006135 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ 47 cm Round Charcoal 22018N Njut av härliga grillmåltider under varma sommarkvällar med denna kolgrill med emaljerat lock och balja som ger en lång livslängd och enkel rengöring. Grillen har inbyggd termometer i rostfritt stål som hjälper dig hålla koll på temperaturen och en praktisk askuppsamlare som ger en enkel rengöring mellan användningarna. Grillen har en diameter på 47 cm, stabila ben i rostfritt stål med två slitstarka hjul och ett rymligt lock med ventil och vinklad krok på insidan för upphängning på grillen. Förkromat grillgaller på 44 cm Det slitstarka och förkromade grillgallret på 44 cm är både lätt att rengöra och ger dig tillräckligt med grillyta för hela familjens måltid. Grillens rejäla kolgaller fungerar både för direkt och indirekt grillning med såväl kol som briketter. Inbyggd termometer i rostfritt stål Den stilrena termometern i rostfritt stål är inbyggd i grillens lock. Med termometern får du koll på temperaturen under din grillning och du kan justera temperaturen med grillens ventiler. Praktisk askuppsamlare för snabb rengöring Under grillen finns en praktisk askuppsamlare som gör att grillen enkelt töms på aska och ger dig en ren grill och fräsch till nästa användning.  Rostfria ben med slitstarka hjul Grillens ben i rostfritt stål gör att den står stabilt på alla underlag. De två rejäla och slitstarka hjulen gör att du snabbt och lätt flyttar grillen till uteplatsen. Egenskaper: Ø 47 cmEmaljerat lock och baljaBen i rostfritt stålGrillyta: 44 cmTermometer i rostfritt stålFörkromat grillgallerKolgallerGrillhöjd: 73 cmDimensioner: 58 x 47 x 100 cm Kolgrill 3,2 11 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Kolgrill