Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stor brikettgrill 57 cm med termometer & askuppsamlare

Austin and Barbeque AABQ 57 cm Round Charcoal

  Art.nr: 1006136
 • Ø57 Brikettgrill
 • Termometer i rostfritt stål
 • Förkromat grillgaller
 • Askuppsamlare
 • Ben i rostfritt stål med slitstarka hjul

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Njut av härliga grillmåltider och grillfester under varma sommarkvällar med denna stora brikettgrill med emaljerat lock och balja som ger en lång livslängd och enkel rengöring. Grillen har inbyggd termometer i rostfritt stål som hjälper dig hålla koll på temperaturen och en praktisk askuppsamlare som ger en enkel rengöring mellan användningarna. Grillen har en diameter på 57 cm, stabila ben i rostfritt stål med två slitstarka hjul och ett rymligt lock med ventil och vinklad krok på insidan för upphängning på grillen.

Förkromat grillgaller med stor grillyta på 54 cm

Brikettgrillen erbjuder en stor grillyta på 54 cm vilket ger dig tillräckligt med grillyta för större grillkvällar för släkt och vänner. Det slitstarka förkromade grillgallret är lätt att rengöra och grillens rejäla kolgaller fungerar både för direkt och indirekt grillning med såväl kol som briketter.

Inbyggd termometer i rostfritt stål

Den stilrena och upphöjda termometern i rostfritt stål är inbyggd i grillens lock. Med termometern får du koll på temperaturen under din grillning och du kan justera temperaturen med grillens ventiler.

Austin Barbeque 57 cm Round Charcoal - Emaljerad brikettgrill 57 cm med stor grillyta & askuppsamlare

Praktisk askuppsamlare för snabb rengöring

Under grillen finns en praktisk askuppsamlare som gör att grillen enkelt töms på aska och dig en ren och fräsch grill till nästa användning.

Rostfria ben med slitstarka hjul

Grillens ben i rostfritt stål gör att den står stabilt på alla underlag. De två rejäla och slitstarka hjulen gör att du snabbt och lätt flyttar grillen till uteplatsen.

Austin Barbeque 57 cm Round Charcoal - Emaljerad brikettgrill 57 cm med stor grillyta & askuppsamlare

Egenskaper:

 • Ø 57 cm
 • Emaljerat lock och balja
 • Ben i rostfritt stål
 • Grillyta: 54 cm
 • Termometer i rostfritt stål
 • Förkromat grillgaller
 • Kolgaller
 • Grillhöjd: 80 cm
 • Dimensioner: 70 x 57 x 102 cm
Austin Barbeque 57 cm Round Charcoal - Emaljerad brikettgrill 57 cm med stor grillyta & askuppsamlare
Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ 57 cm Round Charcoal 22022N Njut av härliga grillmåltider och grillfester under varma sommarkvällar med denna stora brikettgrill med emaljerat lock och balja som ger en lång livslängd och enkel rengöring. Grillen har inbyggd termometer i rostfritt stål som hjälper dig hålla koll på temperaturen och en praktisk askuppsamlare som ger en enkel rengöring mellan användningarna. Grillen har en diameter på 57 cm, stabila ben i rostfritt stål med två slitstarka hjul och ett rymligt lock med ventil och vinklad krok på insidan för upphängning på grillen. Förkromat grillgaller med stor grillyta på 54 cm Brikettgrillen erbjuder en stor grillyta på 54 cm vilket ger dig tillräckligt med grillyta för större grillkvällar för släkt och vänner. Det slitstarka förkromade grillgallret är lätt att rengöra och grillens rejäla kolgaller fungerar både för direkt och indirekt grillning med såväl kol som briketter. Inbyggd termometer i rostfritt stål Den stilrena och upphöjda termometern i rostfritt stål är inbyggd i grillens lock. Med termometern får du koll på temperaturen under din grillning och du kan justera temperaturen med grillens ventiler. Praktisk askuppsamlare för snabb rengöring Under grillen finns en praktisk askuppsamlare som gör att grillen enkelt töms på aska och dig en ren och fräsch grill till nästa användning. Rostfria ben med slitstarka hjul Grillens ben i rostfritt stål gör att den står stabilt på alla underlag. De två rejäla och slitstarka hjulen gör att du snabbt och lätt flyttar grillen till uteplatsen. Egenskaper: Ø 57 cmEmaljerat lock och baljaBen i rostfritt stålGrillyta: 54 cmTermometer i rostfritt stålFörkromat grillgallerKolgallerGrillhöjd: 80 cmDimensioner: 70 x 57 x 102 cm Kolgrill 5 2 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Kolgrill