Stor kolgrill med termometer och smart pizzainsats

Austin and Barbeque AABQ Charcoal 57cm and Pizzakit

  Art.nr: 1010099
 • Ø57 Brikettgrill
 • Termometer i rostfritt stål
 • Pizzainsats och pizzasten
 • Askuppsamlare
 • Ben i rostfritt stål med slitstarka hjul
Paketpris

Kombinera med

Austin and Barbeque AABQ Charcoal 57cm and Pizzakit
Stor kolgrill med termometer och smart pizzainsats

990:-


 • AABQ - kolgrill+sidobord
  (-199:-)
 • Paketpris: 1 190:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Austin and Barbeque AABQ Charcoal 57cm and Pizzakit
Stor kolgrill med termometer och smart pizzainsats

990:-


 • Pris: 1 239:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Njut av härliga grillmåltider och grillfester under varma sommarkvällar med denna stora brikettgrill med emaljerat lock och balja som ger en lång livslängd och enkel rengöring. Grillen har inbyggd termometer i rostfritt stål som hjälper dig hålla koll på temperaturen och en praktisk askuppsamlare som ger en enkel rengöring mellan användningarna. Tillsammans med denna grill får du även med en pizzainsats så du kan skapa dina egna mästerliga pizzor hemma. Grillen har en diameter på 57 cm, stabila ben i rostfritt stål med två slitstarka hjul och ett rymligt lock med ventil och vinklad krok på insidan för upphängning på grillen.

Pizzainsats medföljer

Visst skulle det vara helt underbart att kunna grädda sin egna stenugnsbakade pizza hemma? Det blir krispigt och smakrikt samtidigt som det går fort. Missa heller inte möjligheten att baka lite tunnbröd till det grillade. Det ska va gött å leva, annars kan det kvitta.

Pizzainsatsen kan givetvis tas bort och kolgrillen kan användas på hela vanligt vis. Medföljer gör även en pizzastan 29 cm i diameter.

Austin and Barbecue 57 cm kolgrill med Pizzainsats

Förkromat grillgaller med stor grillyta på 54 cm

Brikettgrillen erbjuder en stor grillyta på 54 cm vilket ger dig tillräckligt med grillyta för större grillkvällar för släkt och vänner. Det slitstarka förkromade grillgallret är lätt att rengöra och grillens rejäla kolgaller fungerar både för direkt och indirekt grillning med såväl kol som briketter.

Austin and Barbecue 57 cm kolgrill med Pizzainsats

Inbyggd termometer i rostfritt stål

Den stilrena och upphöjda termometern i rostfritt stål är inbyggd i grillens lock. Med termometern får du koll på temperaturen under din grillning och du kan justera temperaturen med grillens ventiler.

Austin and Barbecue 57 cm kolgrill med Pizzainsats - termometer

Praktisk askuppsamlare för snabb rengöring

Under grillen finns en praktisk askuppsamlare som gör att grillen enkelt töms på aska och dig en ren och fräsch grill till nästa användning.

Rostfria ben med slitstarka hjul

Grillens ben i rostfritt stål gör att den står stabilt på alla underlag. De två rejäla och slitstarka hjulen gör att du snabbt och lätt flyttar grillen till uteplatsen.

Austin and Barbecue 57 cm kolgrill med Pizzainsats

Egenskaper:

 • Ø 57 cm
 • Emaljerat lock och balja
 • Pizzainsats inklusive 29 cm pizzasten
 • Pizzastenens maxtemperatur: 600 °C
 • Ben i rostfritt stål
 • Grillyta: 54 cm
 • Termometer i rostfritt stål
 • Förkromat grillgaller
 • Kolgaller
 • Grillhöjd: 80 cm
 • Dimensioner: 72 x 58 x 124 cm
Hitt rätt grilltillbehör
Hitt rätt grilltillbehör
1010099 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Charcoal 57cm and Pizzakit 22022L Njut av härliga grillmåltider och grillfester under varma sommarkvällar med denna stora brikettgrill med emaljerat lock och balja som ger en lång livslängd och enkel rengöring. Grillen har inbyggd termometer i rostfritt stål som hjälper dig hålla koll på temperaturen och en praktisk askuppsamlare som ger en enkel rengöring mellan användningarna. Tillsammans med denna grill får du även med en pizzainsats så du kan skapa dina egna mästerliga pizzor hemma. Grillen har en diameter på 57 cm, stabila ben i rostfritt stål med två slitstarka hjul och ett rymligt lock med ventil och vinklad krok på insidan för upphängning på grillen. Pizzainsats medföljer Visst skulle det vara helt underbart att kunna grädda sin egna stenugnsbakade pizza hemma? Det blir krispigt och smakrikt samtidigt som det går fort. Missa heller inte möjligheten att baka lite tunnbröd till det grillade. Det ska va gött å leva, annars kan det kvitta.Pizzainsatsen kan givetvis tas bort och kolgrillen kan användas på hela vanligt vis. Medföljer gör även en pizzastan 29 cm i diameter. Förkromat grillgaller med stor grillyta på 54 cm Brikettgrillen erbjuder en stor grillyta på 54 cm vilket ger dig tillräckligt med grillyta för större grillkvällar för släkt och vänner. Det slitstarka förkromade grillgallret är lätt att rengöra och grillens rejäla kolgaller fungerar både för direkt och indirekt grillning med såväl kol som briketter. Inbyggd termometer i rostfritt stål Den stilrena och upphöjda termometern i rostfritt stål är inbyggd i grillens lock. Med termometern får du koll på temperaturen under din grillning och du kan justera temperaturen med grillens ventiler. Praktisk askuppsamlare för snabb rengöring Under grillen finns en praktisk askuppsamlare som gör att grillen enkelt töms på aska och dig en ren och fräsch grill till nästa användning. Rostfria ben med slitstarka hjul Grillens ben i rostfritt stål gör att den står stabilt på alla underlag. De två rejäla och slitstarka hjulen gör att du snabbt och lätt flyttar grillen till uteplatsen. Egenskaper: Ø 57 cmEmaljerat lock och baljaPizzainsats inklusive 29 cm pizzastenPizzastenens maxtemperatur: 600 °CBen i rostfritt stålGrillyta: 54 cmTermometer i rostfritt stålFörkromat grillgallerKolgallerGrillhöjd: 80 cmDimensioner: 72 x 58 x 124 cm Kolgrill 3 6 990 SEK 990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Kolgrill