Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Grillvagn med kolgrill, pizzakit och askuppsamlare

Austin and Barbeque AABQ Charcoal 57cm with trolley and pizzakit

  Art.nr: 1010096
  • 57 cm i diameter
  • Porslinsemaljerat lock och balja
  • Termometer och askuppsamlare
  • Pizzainsats och pizzasten
  • Redskapskrokar och hjul
2 490:-

Delbetala från 246:-/mån Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Austin and Barbeque grillvagn är robust byggd och har många fiffiga funktioner för att du ska få ut så mycket av din grill som möjligt. Grillvagnen har många fördelar som du kan läsa mer om nedan och det mest imponerande förutom byggkvalitet är nog den smarta pizzainsatsen. Nu kan du äntligen grädda dina egna pizzor på en smidigt och utsökt sätt.

Pizzainsats medföljer

Visst skulle det vara helt underbart att kunna grädda sin egna stenugnsbakade pizza hemma? Det blir krispigt och smakrikt samtidigt som det går fort. Missa heller inte möjligheten att baka lite tunnbröd till det grillade. Det ska va gött å leva, annars kan det kvitta.

Pizzainsatsen kan givetvis tas bort och kolgrillen kan användas på hela vanligt vis. Medföljer gör även en pizzastan 29 cm i diameter.

Förkromat grillgaller med grillyta på 54 cm

Grillvagnen erbjuder en stor grillyta på 54 cm vilket ger dig tillräckligt med grillyta för större grillkvällar för släkt och vänner. Det slitstarka förkromade grillgallret är lätt att rengöra och grillens rejäla kolgaller fungerar både för direkt och indirekt grillning med såväl kol som briketter. 

Grillgallret har även en avtagbar mitt för en mängd tillbehör från bl.a. Weber Gourmet System. Byt ut den innersta insatsen och placera en gjutjärnswok, stekgryta, kycklinghållare eller ett gjutjärnsfat - möjligheterna på grillen har aldrig varit fler.

Inbyggd termometer i rostfritt stål

Den stilrena och upphöjda termometern i rostfritt stål är inbyggd i grillens lock. Med termometern får du koll på temperaturen under din grillning och du kan justera temperaturen med grillens ventiler.

Praktisk askuppsamlare för snabb rengöring

Under grillen finns en praktisk askuppsamlare som gör att grillen enkelt töms på aska och ger dig en ren och fräsch grill till nästa användning.

Du lossar den enkelt och sätter tillbaka den lika enkelt efter tömning.

En smart grillvagn med fiffiga lösningar

Austin and Barbeques grillvagn är lätt att förflytta genom att lyfta i ändan där sidobordet är. Tack vare stora hjul går det köra genom gräsmatta och grusgångar med lätthet. På så sätt kan du välja att sitta där solen eller skuggan är.

På sidan finner du redskapskrokar och en hylla. På de fyra redskapskrokarna hänger du upp dina grillverktyg så du vet var du har dem till nästa grillning. Hyllan är idealisk för marinader, oljor och kryddor. 

Hitt rätt grilltillbehör
Hitt rätt grilltillbehör