Kamado Sumo Junior 15" Svart - Mindre kolgrill perfekt för campingturen
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Mindre kolgrill perfekt för campingturen

Kamado Sumo Junior 15" Svart

  Art.nr: 1017699
  • Ø35 cm grillyta
  • Handtag i bambu
  • Samma egenskaper som en stor grill
  • Perfekt för mindre sällskap
  • Termometer på ovansidan av locket
4 495:-

Delbetala från 414:-/mån Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kamado Sumo Junior är en mindre kolgrill med alla de egenskaper som de större Kamado Sumo-modellerna har fast i ett mindre format. Med andra ord är Junior perfekt att ta med på campingturen eller för grillkvällar med ett mindre sällskap var du än är.

Kompakt och stadig

Kamado Sumo Junior kommer i en tidlös svart färg och med ett handtag i bambu, så att du inte bränner dig vid hantering av grillen. På ovansidan av locket sitter en termometer så att du smidigt kan hålla koll på maten utan att lyfta på locket. Grillgallret som följer med är tillverkat av rostfritt stål och är 35 cm i diameter, med bra plats för mat till ett mindre sällskap. Kamado Sumo Junior har en toppluftventil i gjutjärn och en bottenventil i rostfritt stål med skyddsskärm mot gnistor. Grillen är liten och kompakt då den väger 44 kg, är 72 cm hög och 41 cm bred.