Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Brikettgrill med gasoltändning och upp till 10års garanti

Weber Performer Deluxe

  Art.nr: 183926
  • Gasoltändning
  • Brikettgrill
  • Termometer
  • One-Touch rengöringssytem
  • Redskapshållare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Weber Performer deluxe med gasoltändning

En av de absoluta favoritmodellerna bland grillar, med både brikettgrillens och gasolgrillens fördelar. Performer Deluxe är utrustad med en praktisk gasoltändning som snabbt får fart på briketterna utan skorstenständare och lång väntetid. Om du vill hålla dig till briketter är Performer Deluxe den yppersta lösningen för din grillkväll.

Upp till 10 års garanti

- Gnisttändare. 2 år
- Lock och balja (genomrostning). 10 år
- Termoplastbord (ej missfärgning) 10 år
- Handtag. 10 år
- One-Touch propellersats. 2 år
- Brikettgaller. 2 år
- Grillgaller. 2 år
- Garanti alla övriga delar 2 år

Kolgrillning är en evig garant för trivsel, och vill du komma igång snabbt är Webers Performer Deluxe det perfekta valet. Gaständningssystemet gör att du kan koncentrera dig på trivseln, maten och gästerna och du slipper tänka på att ta fram skorstenständare och tändkuber.

Gaslågan tänder briketterna på nolltid. Sedan kan du släcka den och grilla vidare över briketterna. Performer Deluxe har utrustats med den nya funktionen matlagningstimer, som du kan ställa in på ringning när maten har tillagats så länge som den ska. Grillen har dessutom ett sidobord som gör det möjligt att blanda salladen, röra ihop dressingen eller skära upp köttet vid grillen i stället för att springa mellan köket och trädgården. Det  är kolgrillning i lyxklass!

Höjdpunkter

- Bränsle: Briketter
- Porslinsemaljerat lock och balja
- Glasfiberförstärkta termoplast handtag
- Värmeskjöld vid handtag
- Termometer
- Tuck-Away lockhållare
- Belagt grillgaller med vikkant 
- Fabriksmonterad One-Touch rengöringssystem i rostfritt stål
- Rostfri aluminiumsventil
- Stor askuppsamlare
- Brikettkorgar
- 3 redskapshållare
- Termoplast arbetsbord
- Vädertålig CharBin förvaringsutrymme
- Brikett måttbägare
- Vagnram i kraftigt stål
- Bottenhylla
- 4st hjul
- Färg Svart

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Weber Weber Performer Deluxe 1481004 Weber Performer deluxe med gasoltändning En av de absoluta favoritmodellerna bland grillar, med både brikettgrillens och gasolgrillens fördelar. Performer Deluxe är utrustad med en praktisk gasoltändning som snabbt får fart på briketterna utan skorstenständare och lång väntetid. Om du vill hålla dig till briketter är Performer Deluxe den yppersta lösningen för din grillkväll. Upp till 10 års garanti - Gnisttändare. 2 år - Lock och balja (genomrostning). 10 år - Termoplastbord (ej missfärgning) 10 år - Handtag. 10 år - One-Touch propellersats. 2 år - Brikettgaller. 2 år - Grillgaller. 2 år - Garanti alla övriga delar 2 år Kolgrillning är en evig garant för trivsel, och vill du komma igång snabbt är Webers Performer Deluxe det perfekta valet. Gaständningssystemet gör att du kan koncentrera dig på trivseln, maten och gästerna och du slipper tänka på att ta fram skorstenständare och tändkuber. Gaslågan tänder briketterna på nolltid. Sedan kan du släcka den och grilla vidare över briketterna. Performer Deluxe har utrustats med den nya funktionen matlagningstimer, som du kan ställa in på ringning när maten har tillagats så länge som den ska. Grillen har dessutom ett sidobord som gör det möjligt att blanda salladen, röra ihop dressingen eller skära upp köttet vid grillen i stället för att springa mellan köket och trädgården. Det  är kolgrillning i lyxklass! Höjdpunkter - Bränsle: Briketter - Porslinsemaljerat lock och balja - Glasfiberförstärkta termoplast handtag - Värmeskjöld vid handtag - Termometer - Tuck-Away lockhållare - Belagt grillgaller med vikkant  - Fabriksmonterad One-Touch rengöringssystem i rostfritt stål - Rostfri aluminiumsventil - Stor askuppsamlare - Brikettkorgar - 3 redskapshållare - Termoplast arbetsbord - Vädertålig CharBin förvaringsutrymme - Brikett måttbägare - Vagnram i kraftigt stål - Bottenhylla - 4st hjul - Färg Svart Kolgrill 5 7 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Grill
  3. Kolgrill