Effektiv rökgrill för en ökad smakupplevelse

Austin and Barbeque AABQ Smoker

  Art.nr: 1006138
 • Tvåkammars-kolgrill med sidobord
 • Grillyta: 52 x 42 cm + 31,5 x 37 cm
 • För direkt-, indirekt, barbeque och rökgrillning
 • Inbyggd termometer i rostfritt stål
 • Grillgaller i rostfritt stål

Kombinera med

Austin and Barbeque AABQ Smoker
Effektiv rökgrill för en ökad smakupplevelse

799:-


 • Pris: 898:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Austin and Barbeque AABQ Smoker
Effektiv rökgrill för en ökad smakupplevelse

799:-


 • Pris: 868:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Austin and Barbeque AABQ Smoker är en effektiv rökgrill som öppnar upp för många nya grillmöjligheter och för en helt ny värld av smaker. Med sin rundade design får du ett optimalt luftflöde och med sina dubbla kammare får du en multifunktionell grill som fungerar lika bra för direkt och indirekt grillning, barbeque och för varm och kall rökning. Rökgrillen är byggd i slitstarka material med stilrena detaljer i rostfritt stål. Med två kraftiga grillgaller i rostfritt stål och en värmehylla får du en rejäl grillyta för sommarens grillkvällar.

Rökgrillens integrerade termometer hjälper dig hålla den optimala temperaturen under grillningen för att få till den perfekta råvaran. AABQ Smoker har dimensionerna 118 x 55 x 122 cm och har ett sidobord med integrerade redskapskrokar för dina viktiga grillredskap.

För direkt, indirekt, rökgrillning och barbeque

Med AABQ Smoker får du en grill som tar dina måltider till nästa nivå. Med dubbla kammare och bra värmehållning är rökgrillen anpassad för att klara allt från direkt och indirekt grillning till barbeque och rökning vilket gör AABQ Smoker till den ultimata kolgrillen för dig som vill testa och experimentera med din grillning.

Grillgaller i rostfritt stål

AABQ har två grillgaller i rostfritt stål som ger en bra värmehållning, lång livslängd och enkel rengöring. Med dubbla grillytor på 52 x 42 cm respektive 31,5 x 37 cm får du en grill som är perfekt lämpad för stora grillfester. 

Dessutom är grillen en utrustad med värmehylla i den stora kammaren där du kan förvara råvaror under tiden du grillar klart det som återstår.

Rostfri, integrerad termometer

AABQ Smoker är utrustad med en stilren termometer i rostfritt stål som är placerad på grillocket för den stora kammaren. Med hjälp av termometern kan du se så du har en optimal temperatur inne i grillen.

Sidobord med integrerade redskapskrokar

Grillen har ett sidobord med inbyggda redskapskrokar som passar perfekt som avlastningsyta under grillningen och redskapskrokarna ger en praktisk förvaring av viktiga grillredskap som exempelvis din grillborste, grillspade eller grilltång.

Hjul för enkel förflyttning

Rökgrillen har två robusta hjul som gör att du enkelt kan flytta grillen mellan användningarna. Lyft bara i motsatt ände och putta på.

Egenskaper Austin and Barbeque AABQ Smoker

 • Tvåkammars-kolgrill
 • För direkt och indirekt grillning, barbeque samt varm och kall rökning
 • Detaljer i rostfritt stål
 • Integrerad termometer i rostfritt stål
 • Sidobord med redskapskrokar
 • Värmehylla
 • Grillgaller i rostfritt stål
 • Två hjul
 • Grillyta stora kammaren: 52 x 42 cm
 • Grillyta lilla kammaren: 31,5 x 37 cm
 • Dimensioner: 118 x 55 x 122 cm
 • Vikt: 23,2 kg
 • Finns i förpackningen: Rökgrill och användarmanual
Hitt rätt grilltillbehör
Hitt rätt grilltillbehör
1006138 Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ Smoker YH30040M Austin and Barbeque AABQ Smoker är en effektiv rökgrill som öppnar upp för många nya grillmöjligheter och för en helt ny värld av smaker. Med sin rundade design får du ett optimalt luftflöde och med sina dubbla kammare får du en multifunktionell grill som fungerar lika bra för direkt och indirekt grillning, barbeque och för varm och kall rökning. Rökgrillen är byggd i slitstarka material med stilrena detaljer i rostfritt stål. Med två kraftiga grillgaller i rostfritt stål och en värmehylla får du en rejäl grillyta för sommarens grillkvällar. Rökgrillens integrerade termometer hjälper dig hålla den optimala temperaturen under grillningen för att få till den perfekta råvaran. AABQ Smoker har dimensionerna 118 x 55 x 122 cm och har ett sidobord med integrerade redskapskrokar för dina viktiga grillredskap. För direkt, indirekt, rökgrillning och barbeque Med AABQ Smoker får du en grill som tar dina måltider till nästa nivå. Med dubbla kammare och bra värmehållning är rökgrillen anpassad för att klara allt från direkt och indirekt grillning till barbeque och rökning vilket gör AABQ Smoker till den ultimata kolgrillen för dig som vill testa och experimentera med din grillning. Grillgaller i rostfritt stål AABQ har två grillgaller i rostfritt stål som ger en bra värmehållning, lång livslängd och enkel rengöring. Med dubbla grillytor på 52 x 42 cm respektive 31,5 x 37 cm får du en grill som är perfekt lämpad för stora grillfester.  Dessutom är grillen en utrustad med värmehylla i den stora kammaren där du kan förvara råvaror under tiden du grillar klart det som återstår. Rostfri, integrerad termometer AABQ Smoker är utrustad med en stilren termometer i rostfritt stål som är placerad på grillocket för den stora kammaren. Med hjälp av termometern kan du se så du har en optimal temperatur inne i grillen. Sidobord med integrerade redskapskrokar Grillen har ett sidobord med inbyggda redskapskrokar som passar perfekt som avlastningsyta under grillningen och redskapskrokarna ger en praktisk förvaring av viktiga grillredskap som exempelvis din grillborste, grillspade eller grilltång. Hjul för enkel förflyttning Rökgrillen har två robusta hjul som gör att du enkelt kan flytta grillen mellan användningarna. Lyft bara i motsatt ände och putta på. Egenskaper Austin and Barbeque AABQ Smoker Tvåkammars-kolgrillFör direkt och indirekt grillning, barbeque samt varm och kall rökningDetaljer i rostfritt stålIntegrerad termometer i rostfritt stålSidobord med redskapskrokarVärmehyllaGrillgaller i rostfritt stålTvå hjulGrillyta stora kammaren: 52 x 42 cmGrillyta lilla kammaren: 31,5 x 37 cmDimensioner: 118 x 55 x 122 cmVikt: 23,2 kgFinns i förpackningen: Rökgrill och användarmanual Rök & röktillbehör 2,8 6 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Grill
 3. Rök & röktillbehör